blood_elf Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 (edited) el ima neko gamecard da otkupim? Znaci dao bi mozda i malo vise nego sto je realna cena.... Moze i ako neko ima kombinaciju za uplacivanje!!! :) HITNO VRLO!!!! Edited November 7, 2008 by blood_elf Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirtual Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 el ima neko gamecard da otkupim? Znaci dao bi mozda i malo vise nego sto je realna cena.... Moze i ako neko ima kombinaciju za uplacivanje!!! :) HITNO VRLO!!!! Imam ja sve te kombinacije gc ili uplacivanje, citaj post uplaca acc-a ,ili zovi na 061-178-3963 da ti sredim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 poz ako hoces mozes sutra meni da posaljes 2900 din i ja ti posaljem broj preko smsa prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts