Jump to content

maideen

The X
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About maideen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. maideen

    WoW

    na wow trosim 800 mega max mjesecno :DD
  2. to je bez veze...meni je zakon igrati protiv likova koji su priblizno jednake jacine kao moj tim .....a ne protiv nekih noobova..to u vezi afk ovanja je bez veze.... a i onda morash da cekash 15 min( deserter).
  3. eh....sad mi zao sto nisam igrao palu umjesto huntera... voleo bih da probam i tu varijantu :D napravio sam crit 1100 na warru danas :)))) (think about it ) :P
  4. @ cold fingers to sto si spomenuo da horda uzima skoro svaki BG ja imam isto misljenje o allianci :D jest da ja idem vecinom sa guildom pre made (Assemble ime guilda) ...izgleda mi kao da na Xaviusu alianca ima najvece sanse da pwnuje hordu na BG...ima stvarno super PvP playera u ally... ajd vidimo se na BG ... kad te sretnem imash /salute od mene :)) ako budem sa zastavom nemoj me charge :)))
  5. Xavius ima najbolji pvp veoma puno populacije je na realmu i oko 90% igraca su 30-50 tako da cesh moci da uzivash ... : D ima isto dosta nasih likova u allianci ... srpski guild Bootybay mafia-pun srba tako da ako zelish da krenesh mozesh da ocekujesh veliku pomoc od srpske populacije... na ovom realmu allianca ima veoma dobar pvp tako da uzimam skoro svaki BG a o pre-madeu da nepricamo... -Heartbreaker 45hunter seargeant major :)))) (pvp FTW)
  6. maideen

    Xavius

    na xaviusu ima guild booty bay mafia stvarno dosta srba....
  7. all for one ... one for all ako vi budete pravili ... im in.. :D
  8. maideen

    Xavius

    <<<<hunter 40... allmost rank 5 :D
  9. maideen

    Xavius

    i .... ppl from xavius.. kako ide lvlovanje itd...
  10. Bloodlord Mandokir veoma jednostavno... range stoje kod onih spearova .ubijete peta onda dps na bossa ... ako te boss gleda onda samo miruj inace si mrtav...sto vishe ljudi gine on je sve jaci... veoma jednostavno
  11. pogledajte set za huntera : chest item : Use:increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 9 USE!!!
  12. maideen

    Xavius

    ja sam 23 hunter :)
×
×
  • Create New...