Jump to content

bakithesnake

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bakithesnake

  1. Rogue na Sylvanasu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...anas&n=Iana Tier 8.5 Pve mutil i combat oko 4k golda, dosta epic leaterworking recapata iz ulduara i toc-a Druid na Haomarushu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=snakeass Uglavnom Tier 7.5 Pve feral dps i feral tank DK na Haomarushu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...h&n=anatema sa 14k golda ponude i ako ima dodatnih pitanja na nbh@eunet.rs ili 063329291
  2. Druid je feral nick je Snakeass haomarush EU pvp server. Na armory je trenutno dps gear. Uglavnom ima sve na bedgeve sto se moze uzeti i za tank i za dps. Nema tier-ove. Ima samo tank weapon iz MH i dps idol iz BT. Ima i full ne enhcantovan i bez gemova epic resto i balance gear. i jos nekih 300 bedgeva u steku Od profesija ima skining i enchanting 375. Ima i fire resist gear (oko 320) Tank: Ima 17+ hp unbufed 31500 armora oko 45% dodge Kao dps: ima 3700 ap-a i oko 42%crita, hit cap. Human rogue, nick je Kiky isti server. Ima uglavnom pvp gear s2 i po neki offset item. Ima i nesto od epik pve itema craftovano od leatherworkinga uglavnom. 063/ 329291 Eventualno zamena za neki acc koji ima hordu rogue ili druid pvp server.
  3. A tek mene. Pozdrav Shomy :) Nico poslao sam ti na pvt poruku na serbiangamers ali ajde i ovde. Ja imam veriziju i q3-a i osp-a koje treba ali ipak imam isti problem sa tim mis-type cd key? Doduse nista nisam radio po tvojim upustvima ali kontam da je to to... Sta jos moze da me prcka? Jedino imam ukucan CD-key ali blage nemam kako da ga obrisem sada. Mozda negde iz registrija ako znas? Ustvari ako je jedini server koji je podignut ovaj sa portom 2 na kraju. na njega se konetktujem ali me odmah izbaci.
×
×
  • Create New...