Jump to content

micky^WSG

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About micky^WSG

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.wow-serbia.cjb.net

Profile

  • Klan/Tim:
    WSG
  • Omiljene igre:
    WorldOfWarcraft
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Obrnes pare na RMAH, prebacis na PayPal... Ako prodas iteme gubis 15%, pa ne znam kako mislis da ne vrede ni 50 evra. Stvarno ne vidim sta je tu smesno. I jos imas dve igre koje su placene 100 evra zajedno. Ako je neko zainteresovan, moze i neki dogovor.
  2. Prodajem Battlenet account sa Diablo 3 (DH lvl 60 + neki altovi), StarCraft 2 i 200 evra na Battlenet Balance racunu. Cena 250 evra. Ponude na mail micky.wsg@gmail.com ili na PM.
  3. Ja imam BF2 v1.0.2442.0 ali nisam mogao da se konektujem, pise da nemam istu verziju kao server. A video sam da ima da se Download-uje 1.03. Da li ste mozda prebacili na 1.03 ?
  4. HaHaHa.... *zagrcnuo sam se od smeha* Igramo mi iz WSG-a na Dragonmaw-u, imamo guild od 30-ak clanova, koji je Alliance btw sva sreca sto sam malo svratio... pa sam video ovo, e nisam se nadao ovom od tebe cyRo...
  5. Reklama za yubc :)))) Mogli bi sad da nam daju bar po 10 sati za dz
  6. Moz' da se igra, malo ces da se patis, ali ces igrati :D btw ja igram na YUBC :) i super je...
  7. micky^WSG

    WSG

    OK... Kako hotjete. Ja bih zeleo da u Srbiji postoji jedan guild. Glupo je da se delimo kad svaki jachi guild ima najmanje 100+ clanova. Pa, ako se ne udruzimo ima da nas deru ko zecove :D, pogotovu na PvP-u. A sto se tiche br-a clanova, ta pricha kao guild netje motji da radi ako ima previse clanova... Ja stojim iz toga da ce guild raditi kako treba! Nekad malo popustish, ne budes tvrdoglav nesto podelish sa guild m8-om... Pa, mozda doprinesesh dobroj atmosferi u guild-u ;) Imate moj mail, pa mi se javite.
  8. micky^WSG

    WSG

    Igracemo mi na PvP serverima Dogovorili smo se konachno. Guild ce nam biti na dva servera i to WSG Alliance (za alliance igrace) i WSG Horde (za horde igrace). Ako cete praviti guild daj da napravimo jedan zajednicki guild, jer bilo bi glupo da imamo 2 guilda, jer nas je i ovako malo. A posto cemo igrati na PvP ima da nas gaze ovi guild-ovi sa po 50+ clanova. Ajde da napravio mo jedan guild, bitje nam lakse i nama i vama.
×
×
  • Create New...