Jump to content

NeIdeMiPamcenjePass-a

The X
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NeIdeMiPamcenjePass-a

  1. sad ti malo pati ;), ja prelazim na votku i fjuzz (PIVO) :P fuck quake HEHHEHEHEHEH "Sad ti malo pati" Shta si ti patio :`(.. Shto mi nisi rekao.. Jao.. ^^ Jadan.. Izgubio i propio se : )
  2. : ) Pwnovali ga pa se razocharao u zivot... Eeee moj Dzo.. Jadan.. Vodka pwn u all ^^ Ja pocheo da igram na netu pod tajnim nickom.. ^^ Vezbam 2v2, i on sad prestao.. What a shame..
  3. Idijotu, 'de? Aj mi reci dje mogu da dl-ujem replayove od proshlog toura.. Od onog 'de si ispushio k'o majmun : DD
  4. Woohooo, josh sam ulogovan : P Aj, kad ce biti demoa, i gde mogu da se skini. Cile, smarash. : ) Nauci malo da koristish *EDIT* opciju.. Postujesh po 15x zaredom.. P.S. Gde mogu da se skinu demoi od proshlog toura? Ja dodjem na sledeci tour da kickee ima shta da owna, poz. Duke.
  5. Alo momci, sta bi sa temom? Da niste malo odlutali.. ZATVORITE TOPIC i au qrac.. kad ne mozete ni da se dogovrite k'o ljudi... Josh se i prozivate.. Stvarno nemam reci.. Toga nema u Zr-u. : ))
  6. Tebe bash dosta puta peglali zbog igrica, cim tako mnogo spominjesh tuchu? A zar nije lakshe da kazete.. tad i tad ce biti, pa do npr 3 dana, pre nego sto bude taj quake dan vidi se koliko ima zainteresovanih i da li uoopshte moguce odrzati tako nesto..
  7. Brate moj, ti si shen'o prvi si me vredjati kren'o. Roditelje ti nisam dirao, jer bih se izblamirao, zato sto tvoji nisu(verovatno) medju nama i eto sada meni hvala.. Ove su rime su izmedju nas dvoje ne diraj mi roditelje, da ne bih vredjao tvoje.. Naravno da se tvojom kitom diche, kad im tek dlaka niche.. Devocice malo volish i tu mi kao pamet solish.. kako si jebac pravi, a pichke ti ochgledno nisu dali..
  8. Brate, Gio, glup si k'o pas bolji sam u quake-u i zato ajde gas! Za sex life mi nista ne govori josh igrash quake, koji ni nije vishe u modi. Igrao si ga 100god, i opet sam bolji smeshan si, brate, idi i iseri se na klonji, a ne tu kao bacash neke rime, ALO SINE, IDI I JEBI MALO, a do tada.. AJD' ZDRAVO! no offence..
  9. Ja sam Duke, kad uzmem rail u ruke pojebevam vam keve k'o stuke : ) Bring it on : )
  10. "UPs jebote pa i ja sam iz PA>>>>>.aj svako dobro!!!" <- Duhovit si nema sta.. Nego, aj ne smarajte i recite tachan datum.. da bi ljudi, ako bi i dolazili, znali da se organuzuju...
  11. Pa hoce li doci neko iz Bg-a? Ili neko ko zna (ako se to moze nazvati znanjem) da igra Q3?
  12. 4,5 iz Zr-a MINIMUM?????? Ko te to slag'o??? Pa u Zr-u igra samo zql quake i sch4 povremeno... I ja s vreme na vreme.. /me tje teshko dotji.. Ne privalchi me nesto posebno quake, a josh s obzirom da niko ne igra.. i da tje biti svi noobovi sta da dolazim onda? Ne kazem da ja igram dobro, ali ako vetj idem hocu da me razvale tamo, a ne ja njih.. Greetz.
  13. E, tako.. sad sam bar regovao nick po ne znam ni ja koji put(2.), nego docu ja(Duke), ako me ne bude mrzelo i ako budem imao para (za bacanje). Samo reci kad je to i kad imam bus za Zr. Zop. : )
×
×
  • Create New...