Jump to content

Dr Oetker

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Dr Oetker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ima li neko ideju kako da podignem dva puta Heroes3 da bi mogao da igram sa dve partije istovremeno u LAN-u ??? Kada pokusam da podignem igru drugi put on ispise : "Heroes3 is already runing". Probao sam i da kopiram u drugi direktorijum ali ne vredi ! Ako neko ima ideju bio bih mu zahvalan ! Pozdrav !
  2. Vidi, to tvoje za berserk vazi kad ja ne bih imao mane pa da i ja bacam kontra magije a i jako cesto se nadje orb protiv magija i onda je sve uzalud ! A sto se tice drveca, znam da ga mnogi ne vole ali ja ga jako volim mada je sporo al mi djeluje mocno !
  3. Ovde se iznose mnoge cinjenice sa kojima se ja ne slazem. Imam mnogo odigranih partija protiv zivih ljudi (jako malo sam igrao sa kompjuterom) i moram da iznesem neke zakljucke. S tim da napominjem da smo uvjek igrali na XL mapama sa podzemljem i sa Strong creatures ! Sto se tice zamaka, moze se nekom neki svidjati vise ili manje al je cinjenica da je kosturski zamak ubjedljivo najjaci zbog nekromansije. Ni jedna od specificnosti nekog drugog zamka ne moze da se poredi sa podizanjem kostura. U duzim partijama kad se sa Vidominom nakupi 10000+ kostura pobjeda je skoro zagarantovana. A tu su jos i Vampiri koji su najjaca jedinica 4.levela a jos ih ima mnogo po tabli i uz diplomatiju se lako skupljaju. Sve ostale jedinice su nebitne jer kosturi i vampiri mogu sami da rjese bitku. U jednoj partiji sam igrao sa Rylandom protiv Vidomine i odlicno me isla diplomatija i nakupio sam more jedinica (mislim da sam imao oko 700 dendroida) al je drug skupio 15000 kostura a pri tome nije imao diplomatiju i nista mu nisam mogao, pobio sam mu bez problema sve ostale jedinice al su na kraju krenuli kosturi i jednim udarcem mi ubijali sve jedinice. Kod magija su ubjedljivo najbitnije Earth i Air i to zbog town portala i dimension doora. Pokazalo se da brzina kretanja najcesce donese prevagu u partiji. Uzalud sve sposobnosti u bitci kad se pomocu dimension door-a obidju utopije, nabudze skilovi i pokupi more jedinica diplomatijom. Tako da bitka ispadne cesto skroz dosadna.
  4. Po nekim najavama trebalo bi da bude samo 6 gradova. To mi se uopste ne svidja ! U trojci je bilo 9 gradova a sad smanjuju broj umesto da ga povecaju ! Po meni bi mogli da ubace bar 12 gradova !
  5. I po mom misljenju Heroji 3 su neprevazidjeni. Zna li neko da li i kako mogu da se igraju na netu ???
  6. Dr Oetker

    tim JSO

    Ako ima neko da igra dobro MOH Spearhead nek se javi. Mi imamo klan (Balkan Express ) na Clanbaseu i dobro guramo ali su nove snage uvek dobrodosle ! Evo i link ka listi gde igramo : http://www.clanbase.com/rating.php?lid=1587 A evo i link ka nasem sajtu : www.be-team.net Mozete se javiti i na mail : droetker@be-team.net
×
×
  • Create New...