Jump to content

daylightflute

Level 1
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About daylightflute

  1. Pa nudili su puno, ne sećam se tačno pošto je bilo u rubljama. Al ja kažem nema problema besplatno za vas jakutanke! One prijatno iznenađene rekoše da bar dođeš kod nas u topli krevet, i ja ajde kad su već tolko navalile... mislim znaš ono, nije bilo smisla da ih odbijem, uvredile bi se.
  2. Nakon knjige i psa, intrernet je najbolji čovekov prijatelj - kažu neki. Da demantujem samoga sebe - knjiga jeste izašla na srpskome na 238 str. (kao zbirka?) tvrdi povez a u izdanju Mono&Manjana Press, cena je bila oko 4000RSD ali izgleda da je rasprodata.
  3. Jakutanska pop muzika, lepe jakutanke a spot imam utisak da nije sniman zimi
  4. Nije japanski, Po obliku podseća na korejski ali samo podseća.Verovatno je to pismo koje je autor smislio za svoju priču. Inače ovo je autor i ilustrator: Tony Wolf aka Antonio Lupatelli. A ovo je jedna od njegovih knjiga na italiljanskom, i verovatno je to i orginalni naslov serije - Bosco = Šuma, u prevodu. Koje bogatstvo ilustracija, koliko li je bilo potrebno truda uložiti uzevši u obzir da u to vreme nisu imali Titan X Pascal!
  5. Bazira se na seriji dečjih knjiga The Woodland Folks - Tony Wolf-a, ustvari pseudonim italijanskoga autora Antonio Lupatelli-ja. Knjige su prevođene na rumunjski, bugarski, poljski, grčki i nemački jezik sigurno. Za srpski, hrvatski ili makedonski nemam informaciju da je izašlo u obliku knjige. Gore na slici knjige su tvrdog uveza i imaju po 40-tak str. prema informacijama na amazonu. U Švajcarskoj su izdali kao zbirno izdanje u dva dela, ili su to možda bile zasebne priče iz iste serije ali mislim na više strana. A da to bude izdato kao "Patuljci" album sa samolepljivim sličicama je (pretpostavljam) jugoslovenska izmišljotina.
×
×
  • Create New...