Jump to content

VaMpIrE

The X
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VaMpIrE

  1. 'Oću ključ, nećete da me prevarite Nisu me prevarili!
  2. Ako je neko cool za igranje, ima talenta lepo se slazemo moze i eskimac da bude! Doduse ako mu je low ping
  3. Naravno da jesu nego prioriteti idu Nislije pa Srbi pa clanovi starih klanova koji nisu Srbi. I vanzemaljci na kraju! Ako bas nema nasih...
  4. TRENUTNO REGRUTUJEMO IGRACE ZA COUNTERSTIKE GLOBAL OFFENSIVE KLAN !!! Potrebno za kvalifikaciju 1. 21+ 2. Gold Nova 3 + 3. Team play 4. Mikrofon 5. Slobodno vreme u vecernjim satima 6. 500+ sati igranja 7. Miran duh, svadjanje, napadanje drugih saigraca ne tolerisemo. Svako je svestan svojih gresaka i svi smo tu da bi naucili i zabavljali se. 8. Prvenstvo imaju uigrani clanovi bivsih timova, Srbi i Nislije (zbog jezicke barijere i lokacije). Po sakupljanju odredjenog broja clanova redovno cemo zakazivati meceve da bi lakse se skupljali za igranje. Napomena> Regrutujemo vise clanova kako bi imali ekipe u razlicitim skill grupama. Sve prijave vrsiti preko steama na forumu grupe ne ovde! http://steamcommunity.com/groups/rhneg/discussions/0/35221031816715721/ Trenutno je klan u fazonu uigravanja, vezbanja sa kasnijem mogucnoscu ozbiljnog igranja i takmicenja.
  5. Hajde ljudi prijavljujte se :) Uputite i druge, bilo bi lepo ako neko ima svoj forum gde mozemo da se dogovaram i caskamo :)
  6. Hajde najbolje nek se prijavi svako ovde ko je zainteresovan za formiranje klana, pa cemo onda razgovarati o predlozima za ime. onda mozemo stepenovati i vestinu i igranju i tako odrediti potencijalne parove, mozemo vezbati medjusobom a posle i na drugima :)
  7. Da li je neko za da napravimo neki srpski guild/klan za COH? Okupimo malo bolje igrace i one losije pa da igranje dignemo na neki ozbiljniji nivo :)
  8. Imas na steamu za 9 eura Tales of Valor to ti je najbolja kombinacija za multiplayer obuhvata sve fakcije i sve jedinice kao i sve modove za igranje!
  9. Ubacicu te danas popodne pa videcemo se vec "in game". Ja sam lvl 16 u 2v2, pa svako ko je za dobar team game nek pise :)
  10. Hey daj da se okupimo neko vece i da odigramo koji team game...mnogo je zabavnije u organizaciji nekoj, jeste da ce biti svako na svoju stranu ovaj igra po svome ali par odigranih partija i vec ce biti bolje.
  11. Ja add-ovah sve vas Vampirko nick :) Pa ko zna mozda odigramo coop ili team game :) Ako nekog propustio slobodno add-me.
  12. Da li igra neko mozda multiplayer COH na Relic serverima? Ako ima zainteresovanih za team game moze da mi se jave na PM ili u ingame nicku "VaMpIrKo"
  13. Prodajem World of Warcraft account + Burning crusade. 3 lika 70 nivo (human/female priest, gnome/male/mage, elf/male/hunter) priest 1750 healing, mage 700 spell 1 lik 67 nivo (undead/male/rogue) 1 lik 53 nivo (undead/male/lock) Svakoraznih gluposti po bankama i inventory. Cena 12.000 dinara Lokacija:Nis Account nije trenutano aktivan za igranje Zaboravih Telefon 064/474-1199 Moma
  14. Evo ovako cena je 12.000 din. Shadow Moon PVP Hunter 64 Mag 60 Priest 60 + 3 karaktera oko 29 (Nemogsesetimserver) Rogue 43 Boulderfiest Lock 40 WOW obican + burning crusade (nije aktivna pretplata) Javite se na mail momalite@gmail.com ili mobilni 064-474-1199 za detalje ili dogovor
  15. Imao sam potpuno isti problem kao i ti ... IMAS PREVISE GUBITAKA PODATAKA U SLANJU... 1.Verovatno zato sto ti je los signal. 2. Primas signal odnosno download ali tvoj upload sjeban sto nije izgleda optimizovano kod blizzarda, jednostavno se sjebe ako imas gubitke ostane ti sve kao sto si opisao i posle koji minut dobijes disconnect skoro su sanse 99% da ti se veza nece povratiti. 3. Proveri pingom koliko imas gubitaka paketa i koji ti je odziv 4. Mozes da uradis i tracer route da vidis gde se paketi gube ako se ne gubi na njihovom gateaway-u. 5. Ako je problem u vezi sa tobom i gatewayom Kupi jacu karticju 100mw ili 200mw ako nadjes kod netiksa Ili neku bolju antenu 6. Ako je problem negde kasnije u lancu veze javi njima da to srede ili promeni provajdera ako ne mozes da ih nagovoris da isprave to A to sto ti radi download FTP HTTP i sve ostalo zato sto se salje TCP paketima koji ako dodje do gubitaka podataka na putu transmituje ponovo. Dok wow i igre koriste UDP gde se paketi ne salju ponovo nego samo ide sve dalje.....
  16. Zanima me da li mogu da kupim samo Fronzen Throne original cd, dok kinstalaciju Reing of chaos da instaliram sa piratskim CD-om. Na nameraam igrati Rain of Chaos preko neta nego samo Frozen Throne.
  17. Trebalo bi smisliti neku kaznu za sve NJINJA lootere.... Naprimer pretvoriti ga u Hordasa dok se nalazi u IF ...recimo na 3 dana:) Bez mogucnosti RESS na groblju:)
  18. Igram oubicajni SCHOLO 10 man raid, u nasoj grupi jedan priest nick "Svestenik" nas covek SRBIN, realm "Shadow Moon".... Lotujemo bossa... Kad on Flask of Titans Me: NEEEDD Svestenik: NEED , svi ostali roluju GREED....kad ono BUMP svestenik dobi..... Jao kao hocu da imam sve recepte pa ga pitam hoces da mi prodas jao on mi kaze kao auu..ja rolovao need? cekaj caskom sad cu. Nema odgovora 1m pitam ga ja ponovo, brate daj mi taj recept ja sam alhemicar, SVESTENIK: E ali znas ovo kosta 250g na AH JA: Pa i epici kostaju i vise pa onaj kom trebaju idu njemu SVESTENIK: Ali meni treba za drugog lika, a i guilda se odusevila... JA:/? /IGNORE Naravno vise u SRPSKI guild nikada.... Lepo skupljam DPK i koristim za epice a SRBI nek se kolju za ZUTE *.GIF-ove na ekranu.
  19. Al uspelo nekom hunteru da skenja druida,...?? juce duelolvao sa jednim jedno skoro 10 puta ja 47lvl on 48lvl, nikako mi nije uspelo da ubijem seronju. 1. Pokusaj postavim frozen trap, pocne mec ja mark on mi uspava peta, posle entagluje mene naleti na zamku jedan drugo gledamo njemu prvo nestane frozen udalji se i lepo boom, jednom ja njemu scatter shoot osamutim ga, on entag ponovo i napuca me izbliza ako uspem da se udaljim to je vec sa malo energije i lako me dovrsi. 2. Pokusaj ja njemu fire trap on lego izgori za oko 500dmg malo ga otrujem to je 350 skinem mu skoro pola sve ista sema i on ostane mozda na 20% energije. Cak u da mu skinem skoro celu enerbije dziba se napuni i gotovo.... Jedino nisam probao da mu smanjim manu sa shotom 880 mane manje za 8 sec. verovatno bi bilo prvi shoot on me uspava ode mu 800 probudim se drugi shoot opet ode 800? Ne znam da li bi to pomoglo sta vi mislite drugari HUNTERI?>??
  20. Ja sa jednom mucio sa paladinom najduzi mec u zivotu, 4 puta mi se baja puni ubio mi peta, i na kraju i mene, i onda shvatio foru lepo ga otrujes sa strelicom za manu 800mane manje i to dva puta i ne ostane mu nista a za to vreme ga punis strelicama. A protiv roga ako igraas duel....lepo klikci mark, mark, mark odmah da ga obelezis a pre toga postasvi frost trap i lepo ga sacekaj da se zaledi onda lagano imas 15sekundi odaljei se naciljac range shott i salji peta ako te usreci sa criticalom ode on na pola i cepaj dok ne crkne baja, ako pridje ponovo scater shot udalji se i opet ga otruj i arcane i kad nema druge onda meli....
  21. He he, voleo bih da vidim maga na 45 yardi, posaljem mu concative shoot malo da ga ucutka gadjam ga lukom sa 1.8 sekundi attack rate bacim magiju da to 40% ubrza znaci jedna strela u sekundi, naravno i arcane shoot zajedno sa njima kao i posion, a da ne pominjem pet-a koji napada sa 1,2 attack u sekundi i koji odmah baca claw i byte, bio bi srecan mag jer ce samo uspeti maximalno da baci jedan spell pre nego sto umre, ili pokusa da se priblizi u dead zonu ako mu to cak i kojim cudom uspe, ostace mu samo da mu posaljem sccater shoot i pobegnem unazad i opet isto. Tako sam ubio maga 7 levela veceg od mene jeste da sam uzo potion priznajjem:))) uspeo je da dodje u dead zonu sa 20% energije i malo mu falilo d ame ubije
  22. Ja licno od beast talenata imam jedni Aspect of the hawk svih 5, ostalo mi je sve na Marksmanship do Troushoout aure...sad planiram da nastavim survival...koj ce mi kurac pet i onako ga niko ne de dira u PVP-u, jedino koristi za tanking ali ako imam u damage sve talente nece dugo ziveti da ga ubiju. Po meni pet talenti je uzaludon bacanje bolje investirati u sebe i u survival.
  23. Ja igram sa hunterom na shadowmoon-u...i odusevljen sam njime..jeste da nisam igrao sa drugom klasama samo sam poceo nesto malo ali treba se stvarno truditi oko agro-a uspevam da ubijem i 3 kripa po jedan level vecih od mene odjednom...
  24. Sa satelitski internetom neces moci ni jednu igricu da igras, zato sto ti podaci stizu preko satelita veliko je kasnjenje pomiri se sa stim da ce ti najmanji lag biti 1000ms sto prakticno nije igrivo...
×
×
  • Create New...