Jump to content

caopatike

Level 1
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About caopatike

Recent Profile Visitors

1,105 profile views
  1. Postoji li sansa negde da se nadju pogledaju ti demoi gore navedeni ili neki demoi sa nekog turnira 02,03,04,05 cisto za nas mladje da vidimo kako su pre prali guild gcv zk i ostali :)
  2. Cisto da se nadovezem na temu, ima li sanse da neko okaci neki stari demo ili neke demoe sa turnira ili nekako da mi posalje ako je dobre volje. Voleo bih to da pogledam malo, inace iz N. pazove sam imam par starijih drugara koji su igrali u to vreme pa bih voleo da vidim kako je to izgledalo tada.. tipa ekipe guild gcv zli k ako je moguce ako ne opet lepo. ps nadam se da niko nece ovo hejtovati :)
  3. Bas zbog toga sam i napisao :) Gde god sam bio na lan turniru mape su se znale unapred pricam za grupe jer to gubljenje vremena. uostalom videcete i sami :D da ja tu nesto ne pametujem turnir ce kasniti u svakom slucaju :D
  4. Stavrno ste trebali izbaciti mape za grupe.. izgubice se puno vremena na to -.-
  5. Bolje ipak da se banuju, svakako je 5 mapa, tako da ce se to brzo banovati, ne brini :))) Ok kako god, samo sam pretpostavio da je bolje da se odma znaju koje se mape igraju sto tice grupa jer je bespotrebno gubljenje vremena sto se tice grupa u pikovanju i banovanju :) jer dok jedna ekipa ustane i druga sedne pa se podesi opema i ostalo dovoljno je sto se tu gubi vreme :D iovako ce turnir kasniti kao po obicaju :)) kako god vidimo se 12og. svako dobro :)
  6. Predlog za momke iz organizacije, da se ubace fiksne mape u grupe jer ce se gubiti bespotrebno vremena izmedju meceva na banovanje i pikovanje :)
  7. Uvek se igralo po 5 mapa na turnirima nema potreba i za mirage i tuskan ili jedna ili druga ja mislim da je tako najbolje.. forge je u svakom slucaju prekobrojan :)
  8. Jako neozbiljno od strane organizacije moram reci da se nakon izbacenih grupa i satnica menja "200" stvari. Sistem takmicenja je jako cudan ali sta sad kako ste napravili to bi trebalo da se ispostuje jer ipak ste vi organizatori a kome smeta i ne odgovara nije trebao da se prijavljuje. uostalom uvek ce nekom nesto smetati tako je uvek bilo.. p.s sto se tice bo3 za polufinale u potpunosti se slazem da treba da bude i to i finale.. Sto se tice satnica i menjanja grupa ne slazem se, ne zbog grupa ili skim ce ko igrati nego sto se popusta pred prvim zalbamam ili ne slaganjima. Uglavnom kako god da bude bice do duboko u jutro jer svaki turnir kasni bar 2,3 sata. svako dobro i pozdrav vidimo se 12og.
  9. pc3o potvrdjuje dolazak. Line up: Cefa,Rude,kREG1,luqe,goZ!e
×
×
  • Create New...