Jump to content

Frkaа.LOM

Banned
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Frkaа.LOM

  1. Sad sam ti rekao da meni nisu uzeli 10% vec manje od 10 eura (mislim da je bilo oko 9 chf). Idi na sajt Westerna, proveri, sumnjam da ti je to prevelik cim.
  2. Ja sam slao 300e Westernom u Srbiju, uzeli su fiksno manje od 10 eur. To je bilo sve. Online transakcija da napomenem, na ime i prezime.
  3. Ko kaze da nisam pozeljan? A i da nisam, forum je pozeljan meni. To sto krava ne voli da umre da bi je jeli, ne znaci da ja ne volim da jedem snicle od govedine.
  4. Jeste istina. A i potuno smo otisli u digresiju, mohi stajl. To nema veze sa mojim banovanjem, niti time da nisam bio kaznjavan (a jesam, vise nego bilo koji drugi clan komune). Btw, i dalje nisam cuo od bilo koga "meni smetas zato i zato, ja sam glasao da te banuju", posto je to glasanje bilo razlog da me banuju.
  5. Ali meni ne treba dobar imidz, necu da budem Rebel, ne interesuju me plusevi. Al nemoj ni da me banuju ako kazem da sam ocitstio godinu sa 9.8, ili ako kazem da trosim na sampanjce ne bih li karao klinke iz pakla. Nisam slagao, nisam izmislio da bih provocirao, topik je pricajte, ili je tema ta tema, pa pricam stvari iz svog zivota. Svi to radimo. Pokusavao sam ja i normalno da postujem u dosta prilika, ali uvek se nadje neko pametan da lupi "daki gej", "daki ovo ono", pa onda krene i vatra. Evo primera, sad sam ovog izdominirao Rebija istinom, decko nema sta da mi kaze ceo dan. Da li je u redu to sto sam uradio? Nije. Jel iko to zeli da gleda? Sumnjam. Ali, nije trebao da zapocinje i mislim da njegovo vredjanje i provociranje nije nista bolje od mog. Je l mogu tako da ne postujem? Mogu, samo nek nema Rebija da smaraju.
  6. Nikada nisam koristio vise od jednog akaunta u isto vreme. Nikada nisam pravio stolare, guslare, mrvice, astrodiskoe, i kad mi jedan banuju i prodje ban, napravim drugi. A i to nema veze sa mojim primerom. I nisam banovan zbog altova sigurno.
  7. Jesi svojim altovima sad sebi dao pluseve?
  8. Ali Duljo, sve bi to bilo ok da ja 9 godina nisam bio nijednom banovan. Od tih 9 godina, 4 sam bio banovan i svaki taj ban sam izdrzao do kraja. Svaku suspenziju sam izdrzao, a bilo ih je od jednog, dva, tri, preko nedelju, do mesec dana. Za svaki prekrsaj sam "odlezao", iako gomila mase za iste prekrsaje nije dobijala nikakve suspenzije. OK, ponekad sam se bunio Ivanu, ali retko, i samo njemu. Sad poslednji put mi zaista nije jasno sta je moj prekrsaj. Evo ti moj Duljo primer: Lik ukrade novcanik u busu i odlezi u zatvoru mesec dana. Posle obije pekaru i odlezi dva meseca. Posle baci pikavac na trotoar i odlezi nedelju dana. I posle pola godine uhapse ga i sudija ga osudi na dozivotnu jer je jednom ukrao, jednom obio i jednom bacio pikavac. A ti Rebi... Nemoj se smejati, nista nisam slagao. Pokusao sam da pristupim nalogu SIN da izvucem PM-ove, ali je perma banovan pa ne mogu. Nek neko skloni posting privileges, a ostavi da mogu da udjem na nalog pa ce biti i screenshotova. Pokvaren si, licimeran i ljigav. Sad mi reci da se ne secas kad si me ubedjivao kako je npr. Hajli govnar i kako si me terao da kacim neki gif (kako neki lik suta nekog u glavu) posle nekog tvog odgovora njemu, dok sam ja govorio da je car. Ne secas se? Isto si radio za vitju, mohija, alfija, i ne secam se sad vise koga. Govorio da ti plusujem postove na kojima se napusavas sa njima... A onda je poceo da pada mass ucur svima, jer si postao sakupljac pluseva. Pao si mi u ocima jako, i zato sam i poceo da te prozivam po forumu. No, tvoja stvar. Neiskrene i podle ljude niko ne voli, a ti razmisli cemu se sada smejes.
×
×
  • Create New...