Jump to content

dedamrazbg

Level 2
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About dedamrazbg

Recent Profile Visitors

1,029 profile views
  1. zasto prodati arty? jednog dana ce da im nabace opet neki buff, pa ce vam biti zao :D
  2. jos oko 30 dana premium, 5050 gold, oko 5.000.000 silvera premium tenkovi: LTP, T34 tier II: M2 light tank tier III: M7 priest, T46 tier IV: AMX 40 tier V: StugIII tier VI: VK 36.01. (H) tier VII: G.W.Panther
  3. pa po tome sto si napisao, makar sto se tice zarade, je to sto ja vidim i blizz strategija jedna te ista stvar... 7 miliona pretplatnika = mnogooooo novca = nema sanse da bude f2p! nego, jel oni nemaju vec f2p varijantu, tj private servere ... ne bih sada da gresim, ali nekako ne mogu da verujem da je to napravljeno bez znanja ili podrske blizz-a?!
  4. jedini razlog koji ja vidim da WoW bude f2p jeste broj pretplatnika. trenutno koliko ima? 7 Mil.? mislim da je to jos uvek ogromna cifra da bi razmisljali u tom pravcu.
  5. ja danas usao u partiju sa amx 38, kada ono pored mene samo jos jedan tenk a da nije LTP ...znaci u partiji bilo 28 LTP-a ....samo sam pomislio WTF , ne znajuci da sam i ja dobio taj tenkic ... pojma nisam imao :D
  6. to je jedan deo na koji se odnosio moj komentar. na zapadu, ili slobodno receno u nekoj normalnoj drzavi, tih 13 evra potrosis na: 1 odlazak na rucak u restoranu, 1 odlazak u bioskop, diskoteku-bar-kafic sa prijateljima ces da platis jos vise ... ne verujem da se smanjio broj igraca toliko zbog preplate vec zbog same igrice ( ali to je vec druga tema ). naravno da nije limited account, to sto u blizz store-u nude petove ili mountove ne utice na samu igru, niti igraci kupuju neku prednost nad ostalim igracima. zato u velikom broju f2p igricama, kupujuci golde ili poene ili sta vec, i te kako imas prednost nad drugim igracima. ako ne prednost, onda mozes da promenis izgled heroja itd. evo na primer u WoT ( sorry sto sam se zalepio za WoT, ali to je jedina igrica koju igram pored WoW), kupujuci golde kupujes premium acc ili premium tenk, a to ti opet pomaze pri farmanju drugih tenkova, ili mozes da si priustis gold municiju, koja naravno da jeste bolja od obicne municije. i sada neka mi neko kaze "to je fair". p2p-f2p, kako god, svi ce oni da izvuku pare od igraca da bi imali za odrzavanje, plate itd itd, samo na drugaciji nacin!
  7. kao prvo, nigde nisam napisao da se LoL i WoT placaju na mesecnom nivou! kao drugo, slazem se sa tobom sto se tice p2p i mikrotransakcijom, ali to jos nije aktuelno i moje pisanje se nije odnostilo na to!
  8. ne bih sada mnogo da filozofiram ovde, ali ja znam za konkretno 2 f2p igre: LoL i WoT ... ali u nekim trenucima ti prakticno namecu da kupis ili RP ili golde. slazem se, niko te ne tera, ali takodje te niko ne tera da igras WoW, ako bas hoces da igras a da ne platis tih 13 e mesecno, igraj na private serveru. sada ce neko reci, ma nije to to! pa nije ni WoT bez premium acc ili premium tenka, to to! slazem se, 13 e je mnogo u uslovima kojim zivimo, ali nije blizzard kriv sto je u nasoj kanal drzavi takva situacija.
  9. da imas pare za gc ne bi se zenio nego bi igrao wow ! :D
  10. cuti, samo sto nisam probio tastaturu stiskajuci "w"
×
×
  • Create New...