Jump to content

TGY

The X
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

TGY last won the day on May 29 2015

TGY had the most liked content!

Reputation

12 Neutral

About TGY

Recent Profile Visitors

2,931 profile views
  1. Znam ja jednog ReMAX-a kojeg sam upoznao na KGB Alfi, 2008 godine negde, Boban iz Nisa, godiste '87, skroz sam ozbiljan, mozda ti i jesi taj, a mozda i nisi ne'am pojma:D
  2. hahaha kako si opasan macoriii, ne mora da se odnosi na mene da bih se slozio sa covjekom, a kao sto vidis nisam jedini koji misli da si prskotina :D
  3. Vec postoji par turnira na ovu foru ali odlicna stvar sto se najzad neko sjetio i kod nas da odradi ovakvo nesto. Da li se zna koje ce ekipe biti pozvane na ovaj turnir? Nadam se da ce se naci sponzori da pojacaju fond nagrada jer koncept takmicenja je zaista dobar. Dobra bi bilo da takodje pravite kvalifikacije za svaku drzavu subotom, a radite "King of Adria" nedeljom, nesto na foru "King of Nordic", vjerujem da vam je poznat ovaj sistem takmicenja..
  4. druze, mislim da je i juricu neprijatno kada cita tvoje komentare, oladi malo. sto se tice samog turnira, sve to stoji da oni nisu dali kompjutere, ali ti si ovdje organizator i ti kada si vidjeo da nemas konfiguracije tri dana prije turnira si trebao da kazes da je turnir otkazan, i ta prica "nismo htjeli da dodjete i vidite ono sto smo mi vidjeli" pa nisu svi iz okoline novog sada druze, neki su dan ranije otisli tamo kako bi stigli na vrijeme, sto sa tim momcima? oni su vidjeli to ovdje, trebali ste da budete posteni i da napisete najmanje 3 dana prije turnira kad niste imali kompjutere da je turnir otkazan i cao, pa sledeci put organizujte sve sami.
  5. Koliko sam shvatio iz navedenog, zakljucak koji proizilazi je da ste se tvoja drugarica i ti dogovorile sa untouchedom da igrate zajedno ali se on u medjuvremenu predomislio i odlucio da hoce da odigra turnir u drugom sastavu tako da je namerno podmetnuo "bombu" od pre kako zene ne mogu da igraju na turniru (slucaj sa zon1Q citaj gore) sve u cilju da izbegne suocavanje sa vama i kaze vam prostu istinu a to je da je ipak odlucio da odigra turnir sa drugim ljudima? Skroz jadno od njega iskreno, ali opet ostajem pri svojim stavovima koje sam izneo prvobitno za neke ljude iz organizacije, slazem sa svima koji su izneli kritike na racun castera i admina i nemojte da mislite da nema pozitivnih stvari, ima ih mnogo i ja kao gledalac i osoba koja bi volela da gleda nasu ekipu da igra internacionalne turnire, stvarno sam mnogo zahvalan i podrzavam sve sto radite, ali aman ljudi dajte se malo uozbiljite i kada vec pricate o profesionalizmu pocnite da se ponasate tako i zajebite te klinacke fore, bahato ponasanje i prepucavanja.
  6. Kapiram da pojedinac predstavlja organizaciju ali ipak mislim da ne mozes da kazes "E-Frag" posle svega sto su uradili da gurnu malo kanter kod nas ali zaista zasposljavaju svakakve likove, ovaj "Enzo" je uspeo iz nicega da napravi haos, lik je toliko razocaran sobom i svojim zivotom i nema nista pametnije da radi osim da pravi dramu i ponasa se bahato prema ljudima koji su dosli da igraju kanter na ligi na kojoj je on admin. Sa takvim likovima treba izbegavati pricu i potpuno ih ignorisati, moja preporuka je da razgovarate sa vrhom organizacije tj. sa makijem koji je (po meni) skroz na mestu i kao organizator i kao osoba.
  7. Ne radi se o tome, nego prave turnire u vili sa full opremom i svakakvim kurcima a ovamo u kvalifikacijama ocaj. Monitori su 60hz
  8. turnir je ocajan 60hz monitori, nema mesta da se pomeri mis normalno, turnir je otisao duboko u noc pa je i hladno, sve u svemu jedan veliki fail a o strimu da ne pricam, to je vec smejurija za sebe..
  9. Kako volim kada dodje neko i samo lupeta bezveze... Hvala mnogo.
  10. Da li ima negde u Srbiji gde se mogu uzeti Qpad QH-90 i gde prodaju Kingston HyperX Cloud sluske?
  11. Sigurno nisam neko ko se ciganise za deathadder mis i neke bezvezne nagrade na online turniru :DDDDDDDDDDDDD
×
×
  • Create New...