Jump to content

Fabian

The X
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fabian

  1. Pa ti vidi. i Malo zumirano, sa malo Eye of the tiger-a.
  2. Jel mora da bude crtani strip? Evo kratki strip jednog irl pwnovanja:
  3. Ne znam na kojoj temi da pitam, ajde ovde, jel postoje pablik serveri koji su kapovani 12 il 14 igraca?
  4. Neko banalno objasnjenje bi bilo- samim tim sto nemaju kontrolore i nije realno ocekivati da ce mi odbiti uslugu (zaustaviti bus dok ne izadjem) ako ne platim - ne moram da platim kartu. I ne mogu da me nateraju. Sto ne mogu: http://www.99posto.org/srpski/uputstvo-za-one-koji-bojkotuju-bus-plus Drugo objasnjenje bi bilo da ja prevoz vec placam kroz porez, jer se iz poreza placaju plate vozacima, gorivo, odrzavanje autobusa, stanica i puteva. Od prodaje karata se finansira kontrola i Aleksandar Vlahovic i njegovi drugari, a ja niti zelim da njima dajem pare niti mi trebaju usluge kontrole.
  5. Ko nema informacije a pomocice mu, evo: Ako se zaposlim negde gde dobijam prevoz na ruke, ovo dodje dobra stvar. Nikad nisam u zivotu platio kartu u javnom prevozu niti cu.
  6. Meni. Ako je siroka odeca, to mi treba. Uzeh od ortaka neke stare pantalone njegovog caleta, i napravih od njih bermune al sam ih pocepao vec drugi put, tako da dovidjenja.
  7. Nekada radi sve normalno, ali nekada kad udjem na neki server, ime mi bude "cenzurisan :(" (a nemam nikakav nepristojan nick, nego normalan svoj pod kojim sam isao na turnire CSa), izgube se kontrole, udjem u opcije i vidim da sa hodanje nemam dodeljen nijedan taster, ako stisnem spejs izadje iz CSa, a od tada secka ceo kaunter nenormalno, i kad nisam konektovan ni na jedan server, tipa kliknem na find servers ili options i treba mu sekunda da otvori taj prozor. Jel se ovo desilo jos nekome? Imam KGB verziju kauntera "CS 1.6 v44 FULL". Ne znam da l da skinem onaj Protocol 48 Patch hoce li to pomoci.
×
×
  • Create New...