Jump to content

Sion

The X
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sion

  1. jbt da l' je moguce Ivane da ti meni napises nesto sto se uopste nije odnosilo na tebe, a onda brze-bolje mi udaris zabranu postovanja da ne mogu da ti odgovorim, kakav si ti cmar

  2. ma ionako znam ko mi daje minuse
  3. neki tard mi dade minus za ove carske stripove
  4. U Karlovim Varima sam jeo najbolji giros ever, a i tamo imaju one Becherovke
  5. E da, imaju neki muslimani Arapi jebem li ga sta su u centru grada menjacnicu gde je najbolji kurs, bar nas je tako upozorio vodic, bas nam je naglasio da pazimo sa menjacnicama tamo, jer smo svi dosli sa evrima, a u vecini lokala placas u krunama. I tako ja bio na poslu danas, a sutra opet idem na posao i tako ce bogami biti i prekosutra.
  6. Samo 3 dana? Mi smo bili tipa 6 dana u Pragu i 1 dan na jezeru Balaton kod Budimpeste. Prag je mnogo dobar grad, ja sam i dan-danas pod utiskom, nocu bas i nismo imali slobodu kretanja ali danju sam uzivao. Bila je mnogo dobra zajebancija. Sto se hasa tice, mi smo jednom bili u Irish pub-u (mislim da je jedini u gradu), raspitaj se, mada smo ga mi nasli blizu centra pomocu putokaza. Odlicno mesano meso i jos bolje pivo. Ne znam kakvu cete vi slobodu kretanja imati, ali mislim da u centru necete pogresiti gde god da odete. Realno, meni je ta u trecoj godini ekskurzija bila najbolja ever, tako da ono, iskoristi je maksimalno kol'ko mozes. Jos ako ti je dobro drustvo u skoli, gde ces bolje.
  7. jos gore, radis nedelju dana za dnevnicu i cekas 3 meseca da te isplate
  8. Koja crna zadruga, konkurisao sam za posao preko oglasa na infostudu, pozvali me na razgovor posle 2 dana, cim sam izvadio radnu knjizicu, poceo da radim.
  9. Niko to ni ne postuje, nego cisto da izgleda ozbiljnije.
  10. piletina sa pecurkama u Delta Sitiju o/
  11. do jaja, ne moram vise svaki dan da se kupam o o/
  12. Mislim da treba Docu da pitate oko srafcigera i tehnike zabadanja
  13. E moj ortak je pre par dana upisao kurs nemackog u skoli za strane jezike (ne znam tacno naziv, ali se nalazi u dugackoj zgradi kod poslednje stanice 16-ice na Novom Beogradu, tacno izmedju Goce Delceva i Sremskih odreda, prekoputa Devete gimnazije), 40 hiljada za 5 meseci placa.
  14. Zasto se i napad golim rukama ne moze okarakterisati kao zivotna ugrozenost? Za ubistvo ti ne trebaju samo oruzja, i udarcima ti mozes nekome da prospes glavu i ubijes ga na licu mesta (sutiranje, pesnicenje itd.)
  15. nisam ja SIN ljudi, sta vam je
  16. Video sam skoro, blizu Mindzijeve zgrade, ovu glumicu Ljiljanu Stjepanovic, bas je carica
×
×
  • Create New...