Jump to content

Bof

The X
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

3 Followers

About Bof

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,301 profile views
  1. Bof

    Laptop..

    Vi ste bas pismeni u pm... Svi ukupno imate zajedno jedno 100,000 postova (ups nisam dobro izbrojao koji blam) Neka, samo vezbajte kuckanje... Nemate socijalan zivot nego ceo dan visite na kvazi gaming forumu. Koji se sada pretvorio u masovno provociranje i zajebavanje drugih ne vezano za topic o kojem se govori...To sam primetio i na ostalim "raspravama" na forumu, jadno... Dolazio sam ovde pre...pod drugim imenom pa znam sta je pre bio Rur... A vi Admini ugledajte se na "Bench" forum admine. Gde se zna vas posao, a ne da provocirate i dodajete vatru... Zbogom.
  2. Bof

    Laptop..

    Koliko znam opala je potraznja za Toshibom. NMW garanciju ce valjda skroz da ukinu kod nas.
  3. Bof

    Laptop..

    Da 8GB i jos manja cena. Torbu mozes da kupis posebno ;) Tebe retardirani kompleksasu necu da komentarisem... Veruj mi bilo ih je pre na tone. No Matter What garancija je bila uradila dobar marketing (na zalost)
  4. Bof

    Laptop..

    Svi su skoro isti po performansama. HP ima brzu grafiku, jeste da ima 1GB video memorije ali je to GDDR5. Dok ostali imaju 2GB video memorije koja ti iskreno ne treba a i dosta sporiji GDDR3. HP takodje ima Osmo-celijsku bateriju. Ovaj HP ima i nesto kvalitetniju izradu (materijali) Tako da je ovaj HP gledano bolji malo u odnosu na ove. Ali samo da te upozorim da HP laptopovi kod nas imaju losiji servis... Pozdrav
  5. Bof

    Laptop..

    Pricas sa nekim ko ima bas mnogo iskustva sa laptopovima. Posebno Toshibom, kroz moje ruke je bilo proslo minimum 2000 Toshibica, bez zezanja. Znam sta hoces da kazes i valjda si razumeo sta ja hocu da kazem, ne bitno. Sustina ove teme je da sam ja predlozio njemu da uzme Acer. Daleko od toga da je Acer savrsenstvo bez mane ali nista na ovome svetu nije savrseno.
  6. Bof

    Laptop..

    Malo si otisao u off topic ali ajde.. Ne kazem da je i sportski auto super pouzdan. Ali sigurno jeste pouzdaniji i sportski polovnjak od novog Yuga tek iz fabrike. Prosle godine je komsija uzeo nov novcat Mercedes A klase i za par meseci je imao minimun 10 popravki, covek vise puta pokusaovao da im vrati kola. Zakljucak, nesto i kao Mercedes moze da bude veoma ne pouzdano ali Yugo u globalu to i jeste, svi znamo. Bez uvrede vlasnici Yuga ;) Tako i Qosmio i HP Envy, oba brenda su skupi napucani laptopovi ali je u globalu ovaj drugi pouzdaniji.
  7. Bof

    Laptop..

    Ma zato sto nisu igrali sa "bradavicom" ispod G i H tastera vec sa misem :D
  8. Bof

    Laptop..

    :) Kao sto rekoh imas ti modele Toshiba Qosmio koju spadaju u kategoriju High end gaming za 1800e kada su se pojavili. Gaming kategorija, koja bi trebala biti extra pouzdana zbog opterecenja tokom jakog gaminga zar ne? Pa im crkne grafika zbog pregrevanja samo tako. Ako ti istekla garancija imas zabavu - nabavna cena grafike 800e, smesno ali istina.
  9. Bof

    Torchlight 2

    Da opcija overlay. Hvala ti Frubi
  10. Bof

    Laptop..

    A izvini sta ti ovde nije jasno i "nepismeno"? Ako neka stvar ima dobru izradu materijala to ne znaci da je pouzdana. Verovatno spadas u one ljude sa filozofijom da iPhone koji je od "Made in China" brusenog fensi metala i cega vec, ne moze da pokvari ni u snu...
  11. Sve ima sam jos nema "lekic" za igru :) A bas mi se igra.
  12. Bof

    Baldur's Gate 2

    Postoji li ovako nesto ali full konverzija mode Kao sto je bilo npr Icewind Dale u NWN 2
  13. Bof

    Torchlight 2

    Torchlight 2 je sjajan! Sada znam zasto su cekali ovoliko da prodje od Diabla 3. Da nas smori D3 kao sto jeste i da predjemo na Torch! Da li neko zna da li moze da se podesi taster za mapu kao sto je u D3? Mislim da se samo pritiskom tastera pojavi fullscreen providna mapa?
×
×
  • Create New...