Jump to content

Recycl3D

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Recycl3D

  1. balerina napasi se :D feget si sto neces da igramo :P
  2. Druze ja ovde trazim nekoga da igramo arenu, ne da platim pa da me boost... Koji indijanci...
  3. Koji svi, kad ne mogu da nadjem ni strance a ne nase... :sadface: I, ne, nije zato sto smo svi iz iste zemlje pa da igramo zajedno nego da predjemo 2.2k rejting asap!
  4. Pozdrav svima! Zanima me da li ima ljudi koji igraju SAMO PVP na serveru Stormreaver EU - Horde, i da li je iko zainteresovan za 3s/5s arene? Ukoliko ima zainteresovanih neka se jave na PM!
  5. E ovako, prodajem account na kojem se nalazi lvl 85 Warlock (Female Undead, Talnivarr EU - Horde). Totalno vreme provedeno na liku je 200 dana, fokus je bio samo na PvP-u. Kao sto naslov kaze, u sezoni 8 (WOTLK) sam dobio Gladiator tituli, samim tim i gladiator mounta. Account je bio neaktivan nekih 2 meseca, pa sam sad dobio SOR tako da je aktivan 7 dana, ja mogu da sredim mesec-dva gametime-a za kupca bez problema. Znaci, uz account dobijate sve potrebne informacije i mozete biti sigurni da je posle prodaje vas i samo vas (nemam nameru da igram WoW, Diablo III FTW). Ukoliko ima zainteresovanih, neka me add na skype, ja cu dati armory link i poslati 20ak screenshotova iz igre, tako da nema lazi i prevare. Skype: Recycl3d Account ce ici jeftino, da ga sto pre prodam! Pozdrav i uzivajte!
×
×
  • Create New...