Jump to content

ПУТИН

The X
  • Posts

    1,151
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Posts posted by ПУТИН

  1. On 5/22/2023 at 4:26 PM, ПУТИН said:

    Inače, onu vračaru sto su poslali (Duletova koleginice he he) da leči decu muzikoterapijom dva dana nakon masakra, je navodno učenica Radovana Karadžića aka doktora Dabića. Iz istog ešalona kao i Mila Alečković ili Miroljub Petrović.

    image.thumb.png.c65bd109514e715361feaf9dbef810ae.png

     

    Da sve bude grđe, ona se i oglasila povodom gostovanja ovog jadnog čoveka u utisku nedelje.

     

     

     

     

     

     

  2. Inače, onu vračaru sto su poslali (Duletova koleginice he he) da leči decu muzikoterapijom dva dana nakon masakra, je navodno učenica Radovana Karadžića aka doktora Dabića. Iz istog ešalona kao i Mila Alečković ili Miroljub Petrović.

    image.thumb.png.c65bd109514e715361feaf9dbef810ae.png

     

    Da sve bude grđe, ona se i oglasila povodom gostovanja ovog jadnog čoveka u utisku nedelje.

     

    image.thumb.png.5b4b5be3e0ce90129d9187e1dbc331f4.png

     

  3. 10 hours ago, Lucky said:

    Šta se ovo događa sa ovim Džejem ... niko ga se nije setio 15 godina poslednjih sad kao najveća faca idemo sa citatima i pravimo ispraćaj na dorćolu ...

    Sutra će i Acu Lukasa da sarane u aleji zaslužnih građana.. moža čak i u aleji velikana...

  4. 1 hour ago, Dule_smor said:

    Ok, ali ta prijava privremenog boravka u inostransvtu ne znaci automatski odjavu prebivalista, ili znaci? Onda svaki put kad dodjem na odmor bi trebalo da prijavljujem boraviste? Znam da je u teoriji to tako, ali koliko mi se cini to skoro niko ne radi. Nista, ako mora tako onda cu odjaviti prebivaliste, nadam se da mi to nece nesto komplikovati stvari sa stanom i racunima koji stizu na tu adresu na moje ime. A za pasos cu pitati svakako jel ta odjava menja nesto ili ne.

    Dule, kakvo crno odjavljivanje? Kako će da znaju koliko zaradjuješ u inostranstvu? Dostavićeš im platne listiće npr? To samo ako si lud. Ne mogu da te kazne zato što ih nisi dostavio. Mogli bi da traže zvaničnim putem od poslodavca koja su ti primanja, pod uslovom da postoje medjunarodni ugovori koji to preciziraju (u šta čisto sumnjam).  

    I sad, zamisli situaciju kao kazne te i stavi ti administrativnu zabranu neki sud iz Srbije na platu koju primaš u Nemačkoj, da ti se mesečno skida rata za plaćanje penala. Ja nešto ne mogu to da zamislim.
    To se po medijima pojavljuje neki Milan Trbojević, poreski savetnik, sa nekim paušalnim tvrdnjama.

    Ne znam kako je tu kod tebe, ali meni ovde u Češkoj kad god imam posla sa birokratijom obavezno traže permanent residence, jer ovde još uvek imam long term residence.

    • Like +1 1
×
×
  • Create New...