Jump to content

SG kannle

The X
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SG kannle

  1. Za prepucavanje sa lakijem imas pm.Ovako imam oko 50 odigranih sati CS:GO-a na steamu i par mixeva,igra nije losa ali nije to ono sto su cs 1.6 igraci ocekivali, mnogo je bliza sorsu pa i cod tako da me ne cudi toliki revolt 1.6 igraca koji je sasvim opravdan,jedina slicnost im je ime counter strike koju GO ne zasluzuje.Ako neko zeli i misli da moze da uzme pare od CS:GO samo napred,mi ostali bi da igrmao staru dobru igricu koju svi volimo. Kao sto laki kaze ako stranci zato sto im guraju pare u dzepove moraju da predju na GO,to moramo i mi??CS sam uvek shvatao kao hobi i priliku za zezanje i jednostavno druga igrica nemoze da ga zameni.Nebih imao nikakav problem da predjem na neki promod ili slicno ali na igricu koja nema gotovo nikakve slicnosti sa 1.6 sigurno ne.
  2. SG nece doci,zeleli smo da igramo turir, cekao sam do juce dva drugara da mi odg da li ce moci da dodju do prvog jula sto sam i tebi preneo i nazalost nisu u mogucnosti,iskreno mi je zao ali ja ti nisam ni u jednom trenutku garantovao da dolazimo 100% ili trazio da mi sacuvas slot, srecno sa organizacijom i izvinjavam se jos jednom ako uopste ima potrebe za tim.
  3. A jebiga ko da je ziro racun toliki problem da se toliko dugo ceka na njega,cofi brate vise se ti trudis od njega ovde :D
  4. Bojim se da nema nista od ovoga,ili je organizacija totalno neozbiljna?
  5. Da bre :D ,ae bre daj neke slike i konfiguracije racunara da narod zna gde dolazi.. .:D
  6. Moze da bude i do steama,da oni nesto drkaju,to se meni desavalo par puta i trajalo po nekih 10ak dana...Znam po tome sto sam igrao na vise kompove i kuci i u igraonici i imao sam isti problem - 100fps pa 20, i omah se vrati u normalu... jako smeta znam kako ti je...Ako nije problem u kompu vratice ti se sve u normalu uskoro.
  7. Vidi ja imam slican problem,fps mi je 100 const i na svakih 5-6 sekundi secne i padne na 20 i odmah se vrati u normalnu, jako mi smeta... Ovo mi se isto desavalo i pre neki mesec dana i vratilo se u normalu i sada opet...Sigurno mi nije do kompa jer mi se isto desava u igraonici...mora da drkaju steam nesto. :/
  8. E-frag je jedva prosao sa uplatama,a ovo se jos sve igra online bez lan zavrisnice,i ne znam ko je lud da da 3000 rsd za online pucanje. . . poz i cisto se nadam da ce ovaj tur da prodje. . .
  9. hltv5.verygames.net:27073
  10. Srecno sa organizacijom,pucamo se... :)
  11. Ceka se zadnji trenutak za uplatu :-D
  12. Imas sve na prvom postu...
  13. Kako je moguce da BGD-u dodje ovako jako grupa :D ima grupa koje su bas bas slabije . . .
  14. Pa komp je dobar,jedino ako ti je grafa Nvidea onda ti fps zabode na 60...probaj na netu da nadjes imas dosta uputstava ako je upitanju ova graficka...
  15. To tako ide u krug sve,ko je uplatio,kad ce uplatiti i sve tako u krug i na kraju nista.Ti ako hoces da igras uplatis pare i kraj,ako turnir ne uspe vratice ti pare i to je to..
  16. Slicna prica kao e-frag,da mi je znati koji moj se prijavljuju za turnir kad nece da uplate,gotovo svaki turnir uplati 10% prijavljenih ekipa, u cemu je fora?
  17. Ako nista drugo,nek se odigra sve online steta da probadne turnir . . .
  18. Pa produzili su uplate do pocetka turnira koji je bio planiran za sutra,al nista,ne znam probajte jos nesto ako mazete nisu neke pare opet kazem :D
×
×
  • Create New...