Get Adobe Flash player

f-Factory

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About f-Factory

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!
 1. Podloga?

  Bitno je da si ti 95e igro cs 1.6 i da si imao komp
 2. Podloga?

  hahahhaha win ! :D
 3. Frag Factory Winter League 2012

  easylife-team.com ekipa je prva ekipa koja je uplatila ucesce.
 4. Frag Factory Winter League 2012

  Ok, dostavite steam_id kod nas na forum. GL
 5. Frag Factory Winter League 2012

  Tebra nadam se da su ove ekipe koje su se prijavile da imaju u vidu da se liga placa i samim tim se nadam da ce potvrditi ucesce uplatom. :) Sto se tice povratka novca, ako se prijavi ne prijavi odredjen broj ekipa, ligu cemo odrzati sa tim brojem ekipa i nagrade ce biti prilagodjenje tim uplatama. :D
 6. Frag Factory Winter League 2012

  Posto se ekipa Electronic Frag (EFRAG) raspala, umesto njih smo ubacili ekipu FULL_RS Ekipe eu4ia (eu4ia) i Meet Knowledge (MK) su potvrdile ucesce na turniru.
 7. Valjda ce se skupiti nesto kesa :)
 8. Treba da se skupi sto vise ekipa, i samim tim cemo dobiti jos vise para i pomoci bebama u donaciji inkubatora. Samim tim prijave ne bi trebalo ogranicavati vec svaka ekipa koja ima zelju da moze da ucestvuje i samim tim da pomogone. Jer glupo je da limitrate ovako. Isto tako nije bitno da se naigramo cs, vec pre svega na prvom mestu je bitno da skupimo pare. Npr nemora ni od 1/4 finala da se igra b03 sistem i samim tim ustedicete vreme, turnir ce se pre zavrsiti, a skupice se vise para Ubacite ekipu play4fun ako je moguce... (LANMI, ZENDRA, tba, tba, tba) ostalu trojicu cemo edit preko pm. Srecno :)
 9. Нема на чему брате :)
 10. http://www.e-frag.net/eu/index.php/2012-02-15-21-55-57/2012-02-20-21-36-11?id=10 Ovde imas rezultate i raspored, ne znam dal jos negde ima :)
 11. hahahahahaha kakav si car, daj meni kokice :D Ma sredice se hltv polako samo :)