Jump to content

MIrodjija

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About MIrodjija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. prebaci maina na stormscale i kupujem acc

  2. Pozdrav! Ovako, kao sto stoji u naslovu prodajem acc, sadrzi Blood Elf priesta (Jaedenar) i Human Rogue-a (Trollbane). PRIEST (Main): http://eu.battle.net/wow/en/character/jaedenar/Mirodjija/simple - Skoro 10k achi poena - PvE gear 392, PvP Gear nesto losiji (Oko 390) - Sav gear je fully enchantovan i gemovan u skladu sa specom (PvE gear je orijentisan na shadow, dok za PvP gemovi i reforgovi idu ka Discipline specu.) - Poprilicno dosta gear-a za transformog (Ukljucujuci i Anathema / Benedcitvion, Priest Staff only koji vise nije moguce obtain) - Po 70 mountova i petova - Enchanting i Tailoring kao profesije, sve 525 i sa oko 70% svih recepata iz igre koji su trenutno available Takodje, na serveru gde mi je priest imam i alt - Warrior, 82 level - http://eu.battle.net/wow/en/character/jaedenar/Kengur/simple Njega iskljucivo koristim zbog profesija (Jewelcrafting & Mining, imam oko 20ak JC tokena), sem toga, nista vredno spominjanja Sto se tice rogue-a, on je dosta slabiji sto se tice gear-a i achievementa (Ipak mi je alt) - http://eu.battle.net/wow/en/character/trollbane/Kengur/simple , Cisto da ga spomenem. Ja sam originalni vlasnik accounta. Imam CD Keys za Wotlk, TBC i Vanillu. Account nikada nije bio banovan. Trenutno, account je aktivan jos nekih 20ak dana. Preferirao bih face-to-face razmenu. Iz Beograda sam. Mozete me kontaktirati preko MSN-a (mirodjija1994@hotmail.com) i Skype-a (kengur1994) - Pre cu videti poruku na skajpu. Pozdrav!
  3. Ukratko - prodajem account od 85 likova imam priesta i rogue, od bitnijih imam i warra 83 level, ostalo altovi Sto se priesta tice (Main mi je) ima 9.8k achi poena, prosecan gir za ovu ekspanziju ( 392 ilvl sto se tice pve opreme (shadow, imam skoro ceo gir i za healing), malo losiji sto se tice pvp ) link za priesta - http://eu.battle.net/wow/en/character/jaedenar/Mirodjija/simple Sto se tice roga, skoro sam poceo da ga girujem, na drugom je serveru (alliance - trollbane) nista vredno pominjanja sto se tice njega link-http://eu.battle.net/wow/en/character/trollbane/Kengur/simple Takodje, na serveru gde je priest imam i warriora koji je 82 lvl (link- http://eu.battle.net/wow/en/character/jaedenar/Kengur/simple) imam otkljucano oko 20 jewelcrafting tokena koji mozete zameniti za recepte (gemovi se dosta dobro prodaju na serveru) Takodje, acc-u je skoro uplaceno vreme - oko mesec ipo dana ima gametime-a Ja sam vlasnik accounta, imam sav info etc... Takodje mogu vam dati CD keys od svih prethodnih ekspancija (wotlk, TBC, kao i cata) Ukoliko imate dodatnih pitanja dodajte me na msn-u (mirodjija1994@hotmail.com) ili na skajpu (kengur1994) Ukoliko ste u okolini BG-a cena je 50 evra za account
  4. Zdravo ljudi! Prodavao bih moj account, na kojem, pre svega imam Priesta (main), kao i jos neke charove ( 85 rogue, 77 warrior) kao i 2 70 twinka. malo vise o charovima: PRIEST: http://eu.battle.net/wow/en/character/jaedenar/Mirodjija/simple Na gear selekciju sam obracao paznju na statove koje imaju, a ne na ilvl - gledaj http://howtopriest.com/viewtopic.php?f=19&t=392 Trenutno sam na oko 9k achi poena, premda nisam paznju posvecivao na achi hunting. Sto se mountova i titula tice, nema nesto posebno sto bih izdvojio, ali hajde da navedem neke na koje sam "ponosan" :p Mountovi: Mechano-hog, Raven lord i SW Hawkstridera sam obtain pre nego sto su postali bas easy da se grinduju. Vitreous stone drake (Mount iz Stonecore-a), prilicno sam siguran da sam ga dobio prvi na serveru, cetvrti run u toj instanci od kako je cata launch :p Takodje imam ICC10m i Uld 25m glory mountove. Sto se titula tice, najzanimljivija za obtain mi je bila Chef, i bas sam se potrudio oko nje :p Imam Defender OASW, Light of Dawn, Kinglsayera etcetc Trenutno imam oko 5k golda, premda, imam prilicno dosta materijala u banci koje sam stackovao za 4.3, premda necu igrati tako da se to moze prodati. Sto se PvP opreme tice, imam full ruthless (Svi proper gemovi i enchanti), nisam nesto preterano igrao pvp u poslednje vreme (Casual arena 3v3 sa ortacima iz gilda, stigli smo do nekih 1800 ratinga i tu stali). Takodje imam kolekciju oldschool geara (T6 i BT / SWP gear) koja se moze transformorgovati kada 4.3 izadje.) Dalje, drugi 85 char koji imam je moj ROGUE: http://eu.battle.net/wow/en/character/trollbane/Kengur/simple Prvi char kojeg sam napravio, na razlicitom serveru nego priest. Uglavnom mi je sluzio za farmovanje materijala (Mining i Skinning 525). On nema nesto preterano opreme niti achivementa, nisam ga nesto preterano igrao u zadnjih 5 meseci. Takodje, na serveru gde mi je Jaedenar, poceo sam da levelujem WARRIORa: http://eu.battle.net/wow/en/character/jaedenar/Kengur/simple Kojeg sam uglavnom koristio zbog gemova koji su mi bili potrebni na pristu. (521 JC, 450 mining) To bi u sustini bilo to od bitnijih karaktera, takodje imam 2 70 priest twinka, ali ne verujem da iko igra 70 arenu sada... Posto mi je main priest, mogu naravno dati nekoliko tips na gameplay, rotaciju etc kada je Shadow u pitanju, dok mi hilovanje nije jaca strana. Ukoliko imate nekih pitanja u vezi acc-a, mozete me kontaktirati preko MSN-a (spalekengur94@hotmail.com), ili mi poslati SMS na 066/9383711. Pozdrav!
×
×
  • Create New...