Jump to content

burnout_kac

The X
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by burnout_kac

  1. Gospode molim te,konacno ovaj bet da upali !
  2. Ma da nije bilo mesta za sprdnju,u istoj rundi je i xizt kupio nagev pa bacio...
  3. enough internet for today. @esl-one Ne znam kako ce popuniti taj stadion i kako ce to izgledati ako uspeju kad onako 10 igraca igraju i 35 000 se dere NA VI USA NA VI USA! :D
  4. Totalno glupa poredjenja,ovo je bio online quali,mnogo vise faktora utice na samu igru ,ovi norvezani su samo trcali i pucali,nije tu bilo nikakvog taktiziranja...I pored toga cekalo se na njih skoro 1h sto bi mene konkretno ubilo u pojam (i nisu bili nikako kaznjeni).Sto se tice ynk-nestor ,odavno je poznato da je u ovoj igri awp pola igre i to je ono sto je starom inationu falilo.Mislim da je potrebno vreme kako bi se emi oslobodio i fragovao(mozda glupo poredjenje,ali kao NIP xizt).
  5. Mozda glupo pitanje,ali da li ce biti samo 1 stream i ako da, da li ce top seeder matchevi biti prioritet za gledanje.Vidim da su 2 matcha odjednom u toku ,pa mozda kad biste mogli 2 streama organizovati da biramo koga cemo gledati.Mada hvala i za ovo !
  6. Prica se da burning praccuje hard lejn,tako da ocekujem ice na midu ,mushi hard carry i ova 2 support duo...
  7. Ono, sta znam,ok je liga,nego mene zanima da li je moguce doci nekako do ixdl-i preko normalnog ixdl,mislim nema ko da me vouchuje i nisam competitive player(iako bih to zeleo) a igra mi se na visokom nivou :)?
  8. Kad nameravate duo-join da ubacite?Nagrade necu ni da pitam :D
  9. Odigrah jednu,liku nasem na midu furion ukrao kill sa ulty-jem,ovaj poceo da serunda i da zove gg...Jedva smo ga smirli i na kraju izdominiramo game...Pre toga mi je trebalo jedno 20 minuta da krenem game uopste jer neki likovi se prijave i ne udju u lobby.Sta znam,za pocetak valjda je ok.
  10. Jedan od gorih gejmova,iako sam fnaticov fan,ovo je bilo uzas.Samo sam cekao kraj...
  11. +1 ,samo sto cesce upadas sa rusima pa jednostavno zanemaris ovu cinjenicu :D
  12. wellp,pre ovog updatea imao sam fps oko 150-180 sad jedva 100,neigrivo...
  13. Nekako mi je i logicno da u eu i us ima vise potencijala s obzirom da svaki dan ima nekih meceva,dok napr na eastu ovo je tek 3(?) takmicenje pored g1,superlige za par meseci...Mada i azijati su lukavi i high skillovani,osecam da ce ovaj TI 3 biti zanimljiv... I da btw bilo je 1-7 za navi u grupama, 3x 2:0 (tongfu,ig,orange ) i 1x 1:1 sa zenith.
  14. Poz,nov sam ovde i u cs-go,inace dugogodisnji igrac cs 1.6 no nebitno je to,zanima me gde da nadjem neki solidan cs-go dm server,ili neki pub,cisto malo da se ustosim u ovoj igri?Postavio sam ovo pitanje posto na gametrackeru vidim ono tipa 2 servera koji imaju igrace,pritom je jedan od njih Zgubidani gde je ono klasicna pubcina :D,gde cak i ja noobina sabijem :P ...Inace trazio sam i u onom community searchu neke servere ,mada ni tamo nema nista...Gde normalni ljudi igraju ovu igru :)?
  15. realno pokazali su da mogu protiv svakog,samo da bude koncentracije i eto ih u swe...
×
×
  • Create New...