Jump to content

TubeR

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TubeR

  1. TubeR

    Benč klupa

    Svrati da odradiš 2-3 treninga, kladim se u TubeR sport set da ćeš se predomisliti. Poziv je otvoren za sve naravno, bez ikakvih obaveza.
  2. TubeR

    Benč klupa

    Biće, biće... Snimljeno je preko 40 klipova i jedan trening, treba izmontirati to sve.
  3. TubeR

    Benč klupa

    Svaki vikend čekam sa nestrpljenjem, a vas nema... Uglavnom, ponedeljkom, sredom i petkom se održavaju grupni treninzi na Novom Beogradu (kod Genexa), a počeo je sa radom i youtube kanal www.youtube.com/tubersport, pa možete da vidite/probate kako izgleda vežbati sa TubeR-om (biće ovih dana još klipova). Sve ostale informacije u inbox, da ne zatrpavam nezainteresovane nepotrebnim informacijama.
  4. TubeR

    Benč klupa

    Haha, ok, ok, biće popust za rurovce... :) Kada i gde igrate basket?
  5. TubeR

    Benč klupa

    Pakovanje je takvo da može da se pogleda šta je unutra, ali ti neće dati da razvlačiš po radnji. :) Vreme je još uvek lepo tako da možemo da se dogovorimo za neku demonstraciju na otvorenom (može i u nekoj teretani što se mene tiče, ali napolju je lepše). Mislim da je to najbolji način da vidiš kvalitet izrade i osetiš efekat. Naravno, poziv je otvoren za sve, bez bilo kakve obaveze posle. Odgovara mi bilo koja lokacija na teritoriji BG. Sad sam pogledao klipove za p90x. One gume nemaju karabinjere na krajevima, što znači da opterećenje ne može da se podešava. Kada je TubeR u pitanju, možeš da koristiš 1-6 guma istovremeno i tako prilagodiš opterećenje. Ne znam od čega su njihove gume (morao bih da vidim baš izbliza, a kvalitet snimka nije dovoljno dobar), TubeR je od lateksa. Zgibove naravno možeš da radiš, i možeš da stojiš na gumama.
  6. TubeR

    Benč klupa

    Pre svega, da vas pozdravim sve, i da se zahvalim Ivan_-u što mi je omogućio da odgovorim. Slažem se da TubeR ima top shop efekat, i da liči na gomilu beskorisnih sprava ala stomak eliminator, ali zaista predstavlja moćnu, kompaktnu spravicu za vežbanje, kvalitetne izrade, koja se može koristiti kao primarno ili pomoćno sredstvo u trenažnom procesu. Nemam nameru dalje da vas davim, ako neko ima konkretno pitanje biće mi drago da odgovorim.
×
×
  • Create New...