Jump to content

Stani malo

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

9 Neutral

About Stani malo

  1. Ja nisam video do sada neki mec da prodje bez gresaka od bilo koje ekipe a ti sto si zapisao bash te awp promasaje su bash bezveze.Pod 1.Obe mape su igrali 4ca posto ja nisam mogao da igram zbog mog problema sa wire-om (50-60fps). Pod 2.To sto je Janko preuzeo da vodi ekipu nije smenilo nista u ekipi u vezi taktika ili sl. a i to se pokazalo na mecu, na oba halfa smo napadali da kazem okej i to uopste nije uticalo na nas mec. Pod 3.Razlika izmedju Kieva i ovaj qualy je to sto u Kievu smo igrali LAN a ovaj qualy smo igrali ONLINE a ja sam siguran da smo jedno 5x bolji u LAN-u. I pod 4.Janko nam je trebao josh od starta ekipe, falio nam je AWP a i ne samo da nam pomaze sa AWP-om nego nam pomaze i u raznim situacijama. Tako da najbolje je da sacekate jos neki internacionalni LAN turnir pa onda tek mozete da pljujete ali to ce biti tesko zbog toga sto vecinom turniri imaju online qualifiere.
  2. bravo Uroshe pa ti si presho igricu, sad idi kuci i preispitaj se zasto si izgubio u GRUPI.
  3. i ako je samo za Srbiju, Srpske ekipe dobiju ta 2 slota i opet idu u Rumuniju da se takmice za da idu u Svedsku na kraju ispada isto :D
  4. sa 16 ekipa 1.30 000 2.14 000 3.8000 dinara, ima slabo ekipa a i mala je nagrada a delite je na 3 mesta, trebalo bi pobednik ili prve 2 ekipe da uzmu sve pare zbog prizepot-a :)
×
×
  • Create New...