Jump to content

nemanja1901

The X
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nemanja1901

  1. Hoces mozda wow acc sa 2 lika lvl 90 + lol acc lvl 30 u zamenu
  2. zelim da kupim acc sa karakterom na silvanasu u aliansi mora da bude 85 lvl samo i da ste iz beograda .dajem 2000din i 1 wow acc maze dogovor. kontakt na pm.
  3. Wtt prista na stormreaveru za caraktera na istom serveru u hordi u obzir dolaze( warlock,warr,pala,druid,mag,rogue ). Sto pre moguce zamena se vrsi lice u lice u nekoj igraoni u beogradu.(na acc-u ima mesec ipo dana igranja) armory: http://eu.battle.net...r/Zaburo/sim poruke saljite na pm
  4. e ovako imam 2 wow acca prvi ima prista na njemu nista posebno i ima prista i upalceno vreme do 10/06/2012 prist ima item lvl 370 nista posebno cena je 30e evo armorya http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Zaburo/simple drugi on ima dost karaktera saman ima ful rutles set i nesto cata gira i pve hiling geara tu su i war 70 rogue 70 mag 84 ima i pala 85 on ima neki shit ret gear ali ima osrednji holy gear i nesto mal cata seta i druid 70 i ovaj acc nije uplacen http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Enhastrike/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Hermyona/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/Tailang/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Stormclaver/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Stelth/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/nordrassil/Labios/simple njegova cena je 70 e ponude salji te na pm i moze samo lice u lice to jest ako ste iz beograda.
  5. Kao sto pise u naslovu zelim da kupim acc mora da ima catu i lika 85lvl nije bitan gear niti rasa niti clasa samo sto pre placam 5000 din i mora da budete u beogradu .
  6. Kao sto pise u naslovu zelim da kupim wow acc mora imati lika 85(po moguctvu shaman ili dk ili druid)karakter mora biti u HORDI.Placam 80 e fiksno. Ponude slati na PM.
  7. Zeleobi da kupim wow acc na njemu mora da ima lik lvl 80 + i mora da bude u hordi . Placam 80e fiksno PM OVDE!!
  8. Zeleo bih da kupim wow acc.Mora da ima catu i lika lvl80+ , na bilokom severu ,vazno je da je u hordi (i po moguctvu paladin ali nemora ) placam 80 e fiksno PM me ovde ili posalji na meil Nemanja1901@hotmail.com
×
×
  • Create New...