Jump to content

Mex_19

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mex_19

Profile

  • Gender
    Male
  1. i dalje trazim nekog da mi prebaci lika sa realma na realm. dajem 30k golda za uslugu, gold trejdujem na ravencrestu ili frostmaneu (alijansa).
  2. Dobro vece kolege! U frci sam sa parama trenutno, trazim nekog ko bi mozda mogao da mi pomogne. Hocu da promenim realm, nisam u situaciji da sam isplatim transfer, tako da bih hteo da "kupim" character transfer za gold. To kosta 20e, ja u zamenu nudim 20k golda. Ili mozemo modifikovati moju ponudu po dogovoru, javite se ako ima zainteresovanih. Kontakt mail: brane1987@gmail.com ili pm.
  3. par ljudi me pitalo vec pa eto da napisem ovde za unapred.. account je cataclysm upgraded, nije u pitanju trial od 10 dana.. PRODATO.
  4. oba lika imaju 280% fly i obe profesije na maximum kao sto sam rekao iznad, i imaju sledece stvari kombinovano -champion of the naaru iz tbca -brewfast mount -lieutenant general iz vanile -zul gurub tigra -conqueror titulu -naxx40 gear iz vanile kog vise nema u igri i slican lvl60 roleplay geara -i jos par interesantnih itema.. -2700 achievement poena na jednom, 2300 na drugom account je i dalje aktivan, mozete me naci na msnu ili preko pma :P
  5. sve je jasno u topicu.. na accountu se nalaze 2 lika 80! -oba su iznad proseka (nisu tipicni patient heroji :P).. -imaju par titula koje vise nisu obtainable.. -obe profesije na maxu na oba lika.. -oba imaju epic fly.. armory linkovi preko msna ili pm.. sve podatke imam, cena je 50e.. account je trenutno aktivan! mexhii@live.com
×
×
  • Create New...