Jump to content

Nemac.wow

The X
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

4 Followers

About Nemac.wow

  • Birthday 01/04/1993

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    World Of Warcraft
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

2,753 profile views
  1. Zamolio bih Administratore da zakljucaju ovaj topic jer prestajem sa ovim poslom. Preporucujem vam da ubuduce radite sa WoW Dealer-om.
  2. miran batice cemu to? sto pizdis odmah, lepo pitam? :D
  3. Pozdrav svima! Posto vidim da nema ni jedna sekcija na forumu koja se tice levelovanja odlucio sam da pomognem. Sto se tice leveling/mount/daily/events guide-a, preporucio bih vam Zygor guide, koji se do sada pokazao bez greske, kao jedan od najboljih in-game guide-ova. Link za download Zygor guide-a (updated): Zygor guide A sto se tice profesija, imam i tu nesto za vas. Od svih profession guide-ova koje sam iskopao, najefikasniji je Tarou WoW Guide. Pored prof guide-ova, ova internet stranica sadrzi i veoma bitne CATA GOLD GUIDES. Znaci za sve one koji imaju problema sa farmovanjem golda i koji ne koriste botove, mogu iz ove sekcije da vide i da nauce kako da zaradjuju gold na jednostavan nacin. Tarou WoW Guides: Tarou To bi bilo to, ako neko ima neka pitanja u vezi ovih guide-ova neka pita ovde slobodno. Trudicu se da update-ujem novi Zygor guide cim izadje, tako da nema zaostajanja. Nadam se da vam je ovo od pomoci. Pozdrav!
  4. cim zavrsim skolu a to je jos 2 nedelje napravicu novi topic sa lepo uredjenim cenovnikom za placanje kako u goldima tako i u evrima, kao i radno vreme, kada cu sigurno moci da radim vas gametime... Pozdrav svima jos jednom!
  5. Ja imam da prodam cata expanziju za 60k golda, nebitno na kojem serveru. Ako si zainteresovan PM ovde ili me zovi na 064/96-26-286.
  6. E vidis to nisam znao, hvala na korisnim informacijama. 8)
  7. Kad bi to moglo tako... :P Inace, taj bot moze da radi samo na tvom kompu, koliko ja znam taj bot je vezan za IP adresu, tako da ne mozes da ga prodas drugome, radi samo na tvom kompu od trenutka kupovine. Pozz
  8. Imas moj broj mobilnog, zovi me sutra da odradimo to preko dana :P
  9. daj mi broj mobilnog da te zovem uzimam odmah! ;D
  10. Pa znas u cemu je problem, svi me zovu dan ili par sati pre isteka gametime-a i svima je frka....
  11. Bravo, konacno neko ko me razume.
×
×
  • Create New...