Jump to content

konjsvinjazaba

The X
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-5 Nije se snašao

About konjsvinjazaba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. wannabe samo ti uplati jer i da nema mesta vratice vam pare... nista ne gubis, al bolje uplati jer za sada ima jos 2 mesta
  2. Ja bih rekao da je Zr.ninja dota degen. Ovako inace je kul lik.
  3. Hocu da kupim tu graficku od tog sto osvoji, pa mi treba i garancija.
  4. Vangard na ursi je skroz ok item. Prestaniteeeee da se zaliteeeeeeeeee! Tower , ovo sam napisao Za mene si ti totalni retard u igrici dota2 koja je se igra 5vs5. Tako da ne moras tu da ubrajas sve, nego prvo pokusaj sam da se odbranis od ovoga ili priznaj i kazi "DA, ne znam da igram igricu i retard sam sto stalno nekome kenjam, sto svaki pub mislim da sam najpametniji i da svi oko mene grese!"
  5. Ti towere NISTA ne kapiras. Idi malo pogledaj igricu LOL. Tamo je ranked napravljen 10 puta bolje nego ovaj sto sada imamo u doti, totalno je sistematican i izbalansiran maximalno. Podeljeno je sve u 5 medalja sa po pet divizija. Da bi presao igras quals, sve je brutalno smisljeno i OPET ljudi gube zivce pizde i nerviraju se jer jednostavno je igra , kao i dota, puna razlicitih shvatanja jer je jako kompleksna i svako za svakog moze da kaze da je noob i retard. Za mene si ti totalni retard u igrici dota2 koja je se igra 5vs5. A na tebi je da mi to dokazes tako sto ces me pobediti 5vs5. Moze sa tobom da igra ko god hoces na ovom svetu, znaci mozes zvati ceo navi. E sada, problem je u tome sto ces ti reci pa ne mogu ja sam da te pobedim jer nemam 4 dobra igraca. A ta 4 igraca nemas jer si i ti sam uzasan i ne mozes i ne zelis to da shvatis i prihvatis. DAKLE, jedini nacin da igras igricu i da se jako malo nerviras je da igras sa 4 drugara/poznanika/saigraca, gde cete svi biti na pribliznom nivou razumevanja i shvatanja igrice i necete se nervirati, flejmovati i terati inat.
  6. Lebrone, dam ti moj acc da ga furas jedno 15 dana i nabudzis mi soloQ pa mi ga onda vratis, ja nmg da prolazim kroz ovaj pakao droge. Platim sa 2 mitikala i 2 rera.
  7. Od prvog do poslednjeg posta mi se 3 puta promenilo misljenje, a to je vrv zato sto svi imate pravo u neku ruku. Cak sam ovih dana i igrao neke no rank pabove pa onda onih 10 za solo q rank i zivot mi se zgadio kako mi upadaju odvratni i protivnici i saigraci, ali to vrv jer nikada nisam nabudzio svoj pub rejting. E sad, slazem se npr da upadaju totalni idioti i samo Rusi koriste ono sranje da ti pricaju ruski u partiji. Za ovo "pickica je ko ode afk" se polu slazem. Ne treba odma ici afk i plakati, ali zavisi da li imas dota menstruaciju ili ne (odnosno koliko vise imas strpljenja za budale). A usput mislim da vecina vas blage veze sa dotom nema i da jako cesto u ocima drugih izgledate kao uzasni Rusi koji namerno skrnave gejm , iako to verovatno ni ne radite nego ste za te neke ljude ultra lowskill - ali naravno toga niste svesni jer ste vi SRBI sabijaci igrice.
  8. Postovao je jednom jedan decko status na fejsbuku u kom je jako dobro ali i jednostavno objasnio sve ovo oko cega se vi raspravljate.
  9. U svrhu uplate pisite prijava za turnir - IME EKIPE , da mladi Mladen moze da razvrsta sve lepo. Poz
  10. Sta se desava Juricu sa turnirom? Sta ce biti sa fondom nagrada ako bude ovih 9 ekipa a ne 16?
  11. Necu da se druzim sa tobom, dolazim po robne nagrade, nemam slusalice.
  12. Jako laguje, ne mogu da uzivam u tvojim potezima :/
×
×
  • Create New...