Jump to content

DeceptiveDeceptions

The X
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About DeceptiveDeceptions

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sta se sad najcesce vidja u areni? Koji setup?
  2. Lifegiving Seed ovo izgleda obecavajuce ;) Tako mi je drago sto sam herbalista =) Ni alhemija nije losa!
  3. Pricam za levelovanje :))) 80ti sam! A damage se odnosi na world pvp tokom questovanja... radim toliko na mobovima i na igrachima moga levela!
  4. -Ja sam sa frost magom do sad uspeo svakog da ubijem a da je moj level(dok sam radio q) :) Cak sam i 85ice na 80tom levelu u duelu dobijao. :D (doduse, feral druida i warriora, hehe) 10k crit od frostbolta i 11k crit od icelance-a, plus ~14k crit od instant frostfire-a... <3 A to sve stalno crituje, sem FB-a -Balance druid mi se takodje svidja! Da preciziram, svidja mi se onaj starsurge spell koji zna da opali i po 25k crit :))) -Roga sam, takodje, probao i svaka im cast sto su uveli healing koji za gorivo koristi kombo poene! -Unholy DK mi se, manje-vise, svidja - nije fun za leveling. :| PS Imam pitanjce, posto sam ja i dalje na trialu: da li je stvarno tako tezak healing u cataclysmi?:| Primetio sam da se svi zale kako je mnogo tezak, i da se dosta brzo ode OOM.
  5. Prodajem account, samo 9999 dinara! (account aktivan do 19. septembra!) Na accountu se nalaze: ---------------------------- *Boulderfirst, HORDA* Tauren Druid 5600 u resto speccu pvp gear, wrathful wep Undead Mage 5900 gs u pvp gearu sa par 264 ilvl pve itema, wrathful wep Undead Death Knight - uglavnom naxx gear Undead Rogue, ~5200 gs, ima i pvp i pve set _________________ *Stormscale, ALIJANSA* Human Paladin, oko 4000 gs u holy gearu --------------------------- *Sylvanas, HORDA/ALIJANSA* Night Elf Druid 5500 gs pve resto gear Orc Warrior - 52 lvl Tauren Hunter - 66 lvl Human Paladin - 22 lvl PS Na Sylvanasu od BoA geara imam: plate dps chest i shouldere, 2h axe, bow Kontakt mozete ostvariti slanjem e-maila na deceptivedeceptions@gmail.com =) (deceptive + deceptions, da olaksam onima koji ne rade copy paste :p) ILI dodavanjem deceptivedeceptions@gmail.com na msn :)
×
×
  • Create New...