Jump to content

Odvala

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Odvala

  1. Naravno da ima. Nisam hteo da se mesam u ovu raspravu jer ne vidim razloga za to. Trenutno smo fokusirani na turnir 3.12. i uglavnom se kompletna organizacija vodi putem direktnih kontakta i telefona kao i clan wars pred turnir. Za turnir 17.12. bice napravljen dodatni topic 26.11. kada ce i krenuti prijave. Ocekivani broj timova bice 32 kao i fond nagrada od 1300 eura. Naravno, o detaljima za nekoliko dana. Poz.
  2. 3. ne vidim sto bd nije dozvoljen, jer vise nije imba od kad ima sistem da se kule/barake hiluju ko nenormalne i uglavnom se igra svugde na bd, al ae. Ionako se retko kad bduje, tako da nije ni bitno. -Pre samog pocetka turnira videcemo sa ekipama oko samih detalja. Ako se vecina slozi da ne bude BD za zadnje towere onda ok. 5. "Nakon izabranih heroja i starta odbrojavanja vremena pauza vise nije dozvoljena..." - A sta pre toga, u picku, je bila dozvoljena ? - Nije bila dozvoljena ali to sam naveo samo kao zadnji "eventualni" pause ( ZABORAVIO SAM DA PISAM ILI DA POZOVEM KEVU) :P 6. -Koja je razlika izmedju mass fajta i fajta unutar baze ? I sta ako je recimo pocetak partije, pao fb vec i sad 2 heroja krenu da napadaju jednog (klasican gank) i obs pauzira (za save)? Nista, po pravilima on nije nacinio gresku, jer to nije niti mass fajt, niti fajt u bazi. Sta ako mec udje u 40min recimo, niko od igraca nije ni jednom trazio save(zaboravili recimo) i desi se da pukne igra ? Pa jedno je sigurno : da obs nece biti kriv, jer po pravilima nije duzan da sejvuje na svakih 10min recimo. - Bice minimum 2 save po game-u. Bez obzira da li ima requesta ili ne jer naravno niko ne zeli da dodje do crasha u 40min game-a bez save-a. Licna odgovornost observera je da uradi save u najpovoljnijem trenutku za obe ekipe. Npr ( Mass fight, 7 dead ppl, 2 se vracaju u baze, 1 farma npr... uglavnom u momentu kada eventualni gank nije ugrozen samim save-om. ) 7. Ma daj, ne moze se zabraniti ljudima da se tovare, to i jeste car lanova, msm ako se to ukine bolje preko neta igrati... Na svim velikim turnirima u svetu se trashtalk tolerise, jer cini komplet dogadjaj uzbudljivijim i zanimljivijim i ne vidim zasto se ovde to ne bi tolerisalo ? Zamisli lan u Srbiji bez "JEBI MAXU" - ja ne mogu :D - Prostorije same igraonice su podeljene na taj nacin da u svakoj sobi ima po 5 racunara tako da fizickog i vizuelnog kontakta nece biti. Trash talk ce biti tolerisan samo do odredjene mere. Obrazlozicu to na sledeci nacin. Bilo koj trash talk ili "prozivanje" koje vodi ka eventualnom fizickom sukobu nece biti tolerisano. Naravno da je dozvoljeno prozivanje i vika ali samo ukoliko , naglasavam "NE VODI KA FIZICKOM SUKOBU UNUTAR IGRAONICE". Sve je u cilju da turnir protekne u sto boljoj atmosferi i dobrom druzenju.
  3. Pravila Turnira Warcraft III The Frozen Throne Version 1.24e Mapa: 6.72f Mode: -CM Za svaki mec organizator turnira je duzan da obezbedi neutralnog observera. 1. Dozvoljeni itemi za share: Clarity Potion Ancient Tango of Essifation Healing Salve Observer Wards Sentry Wards Courier Flying Courier Scroll of Town Portal Gem of Truesight Cheese Dust of Appearance Ring of Regenaration Sobi Mask Ring of health Void Stone Magic Stick Magic Wand Empty Bottle 2. Blokiranje kripova i baze: -Permanentno blokiranje kripova nije dozvoljeno kao i blokada ulaza u bazu, npr (Shaker-Fissure, Chen, Furion, etc.) Usporavanje kripova ili luring je dozvoljen. 3. Backdooring: -Backdorovanje dve spoljne kule je dozvoljeno. Backdorovanje unutrasnjih kula u bazi nije. Kada Sentinel/Scourge creeps dodju u attack range prvog towera u bazi vasem timu je dozvoljeno da attackuju bilo koju zgradu u bazi. Ukoliko svi vasi kripovi poginu a vi ostanete unutar baze slobodni ste da nastavite sa napadima, ukoliko napustite bazu (Dagger,Boots of Travel etc.) sledeci ulazak ce zahtevati wave creepova. 4. Cheating: -Bilo koja vrsta cheating-a je zabranjena a jedini dozvoljeni side programi vezani za WC3 su Warkeys i Dotakeys. 5. Pauza: - Nakon izabranih heroja i starta odbrojavanja vremena pauza vise nije dozvoljena (bez odobrenja sudije - observera ). Nenajavljeno pauziranje u toku igre moze rezultirati minimum opomenom a maximum automatskim gubitkom partije (U zavisnosti od situacije na "Fieldu/Terenu" (Slobodna procena sudije). 6. Saving: -Saving u toku partije je moguce uraditi samo nakon odobrenja observera/sudije i samo nakon pauze. Saving nije dozvoljen u situacijama kao sto su : Pre First Blood-a, Za vreme Mass Fight-a kao i za vreme fighta unutar baze. Observer je duzan da na "all" chatu najavi Pause/Saving pracen odbrojavanjem od 5 sekundi. 7. Ponasanje: - Bilo kakva vrsta vredjanja za vreme meca unutar igraonice nije dozvoljeno. Bilo verbalnim bilo putem "all" chata. Za svaki flooding ili nesportsko ponasanje kaznjavani ce biti timovi a ne pojedinac. 3 Warninga po timu pre iskljucenja sa turnira. Van prostorija igraonice dozvoljena je bilo koja vrsta rasprave ali za vreme odigravanja samog meca ne. Ova pravila ce vaziti za oba turnira. 03.12.2011 kao i 17.12.2011. Eventualne promene pravila mogu nastati samo u slucaju promene trenutno najstabilnije mape na getdota.com tj. 6.72f. Igranoica- WIN BYTE
  4. U okviru priprema za veliki turnir za podrucje cele Srbije koji ce biti odrzan 17og Decembra u Nisu , WIN BYTE Igraonica organizuje jednodnevni neprofitabilni turnir sa fondom nagrada 100% od uplate 03.12.2011. (Iskljucivo za ekipe iz Nisa i regiona). Uplata po ekipi iznosi 2500 RSD, sa maximalnim brojem ekipa -12-. Prijave ekipa do 02.12.2011 putem reply-a na topicu ili putem brojeva telefona: 018/59-11-55 i 064/333-48-76. Fond nagrada iznosi 100% od uplate (gore navedeno) odnosno 12x2500 RSD = 30000 RSD. Raspodela: 1.Mesto = 50%, 2.Mesto = 30%, 3.Mesto = 20%. Major turnir za ekipe sa prostora cele Srbije bice odrzan 17.12.2011. a o detaljima turnira kao i o visini ucesca,nagrada post ce biti naknadno postavljen. Mali nagovestaj. Turnir ce biti organizovan u 2 igraonice sa extra modernim kompjuterima kao i samim enterijerom igraonica. Ujedno samo ucesce kao i fond nagrada ce biti jedan od najvecih u Srbiji ikada. Konkretne detalje ocekujte u narednih nekoliko dana. Pozdrav iz Juzne Pruge.
  5. Odvala

    WTS ACC

    Prodajem acc. u mom vlasnistvu od Vannile, 4 heroja na lvl 80 Warrior - 6836 GS, Shadowmourne,Full wrathfull PvP gear *2300 3v3 exp", za achievmente i mountove bi mi trebalo jedno 2 dana da nabrajam. Medju bitnijim navodim sve server 1st ach. u proteklih godinu dana i jace. Server first "The light of Dawn" world 331,Europe 184, Server first "Bane of the Fallen King" wolrd 166th, Europe 33th, Grand Crusader, Zero Lights in the Darkness, The Immortal, The Undying...bukvalno svi ach. koji su vam potrebni a dovoljni su za apply za bilo koju guildu koja je u top50 na svetu. Izmedju ostalog poprilican broj PvE achieva vezanih za TBC i Vannilu kao i old mountovi "Arman War Bear etc etc." 9600 achieve points. Preko 35 title i jos mnogo toga... Armory Link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&cn=Blackjovan Warlock:- 6k GS PvE alt, full relentless/wrathfull PvP lvl 80 Death Knight: - Profession character, money maker :) lvl 80 Mage:- PvP alt only, na lvl 80, koriscen u nekim spell cleavovima za probe, full rele/wrath geared etc. Played time je samo na warrioru preko 350 dana (godinu dana played) + ostali char. Razlog zbog kojeg prodajem acc. jer sam izmedju poslovne ponudi u firmi i ponude da predjem u jednu od top 50 world guilda izabrao da je vreme da posle 5 godina stanem. Ne bih da navodim ime guilde za koju mi je odobren apply, ali dovoljno je reci da im je glavni sponsor "Nvidia"... Molim samo ozbiljne ponude i direktan kontakt putem telefona. Pocetna cena za ovaj acc je 500 eura, to je ujedno i ponuda koju imam od strane jednog RL prijatelja, accaunt je na prodaju najkasnije do kraja Novembra kako bi buduci vlasnik imao vremena pripremiti se za Cataclysm i naci odgovarajucu guildu za sebe. Kontakt telefon : - 061/654-59-62 begin_of_the_skype_highlighting 061/654-59-62 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 061/654-59-62 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 061/654-59-62 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 061/654-59-62 end_of_the_skype_highlighting Ime: Jovan P.S: Na neozbiljne ponude i provokacije ne odgovaram! Zaboravio sam jedan mali dodatak. Sa Gearscorom od 6836, warrior je 3ci na serveru po GS od svih classa, 1vi warrior na Realmu, 17ti u Evropi i 37 na svetu.
  6. Dacu samo kratak opis koliko je to moguce s obzirom da prodajem heroja kojeg igram vec 5 godina. E ovako...Clan sam guilde "Reborn - Thunderhorn EU" duze vreme i sa pomenutom guildom smo trenutno 344 na svetu a 136 u evropi sto se moze proveriti na sajtu wowprogress.com. Sa doticnom guildom imam skoro sve achivmente vezane za "server first FoS". Trenutni GS je 6192 ali moze biti i veci ako stavim 277 gear holy koji ne koristim. Izmedju ostalog heroj vazi za najboljeg shadow priesta na Thunderhornu svih vremena, pun respect celog servera i mogucnost igre na svim nivoima. PvP - highest rating 3v3 - 2192, 5v5 1998, full warthfull offset + shoulders and chest mada ne posvecujem toliko vremena areni (discipline gear) + 2190 arena poena atm. Ovde cu ostaviti samo link sa armory-a i moj phone...za sve detalje oko eventualne kupovine mozemo samo u direktnom kontaktu iz prostog razloga jer trenutna vrednost ovog heroja nije mala i ne bih zeleo da imam kontakta sa neozbiljnim kupcima. Dakle ukoliko zelite da u ovom trenutku imate heroja koji vazi za naj naj i pride tome brdo mount-a i achivmenta ,gear-a i jos mnogo toga a najvise respect-a telefon je: 065/4038808 Link http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&cn=Odvala Zaboravih... trenutni progress je ICC25 11/12 Heroic (Lich king left) 10man takodje mada nije vredan pomena. Sto se tice dps outputa ...single target on dummy without debuffs = 7.2 k ...a prosecan ICC whole instance dps iznosi 11.6k stim sto na BQ heroic 25 sa frist bite-om ide preko 22k. NAPOMENA: Please , samo ozbiljni ljudi koji bi nastavili tradiciju ovakvog heroja, poz.
×
×
  • Create New...