Jump to content

Sklopa1

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Sklopa1

  1. Sve mi se cini dobro. Ako imas secret question i ostale potrebne podatke koji mogu da se promene na licu mesta na moj mail, to bi mi odgovaralo. Poslao bi nekog da se nadje sa tobom, ako saljem pare iz amerike, treba par dana da posiljka stigne to beograda. Verovatno bi poslao brata ili nekog druga, ako ti to odgovara naravno.

  2. Sklopa92@gmail.com Uzeo bi accoount odmah, samo me kontaktiraj na ovaj mail molim te. Nisam u mogucnosti da zovem, u americi sam trenutnu, neko bi se nasao sa tobom i zavrsio sve.
  3. Cao, upravo sam video tvoj post. Uzeo bi account odmah ako je moguce. Ima jedan problem, trenutno sam u americi, pa ako hoces moze moj brat da se nadje sa tobom i da se sve to zavrsi na licu mesta. Ako imas sav info i ako je ta cena, onda super, uzeo bi odmah. Javi mi se na sklopa92@gmail.com kada budes mogao da popricamo :) Pozz

  4. Sa cije strane? Ja dolazim u BG za mesec dana, pa se zato i raspitujem i trazim account pre nove expanzije, da se malo vratim u igru. Inace, u kgb- u sam proveo dosta vremena da bi nekog odatle zajebao za account, ako je to uopste i moguce kad se vrsi trade sa ozbiljinijim ljudima. Planiram da nastavim da igram tamo.
  5. Prvo da se izvinim adminima sto pisem ovde, trenutno sam u Americi, pa nemam mogucnosti da se javim na 063 broj. Zainteresovan sam za account, pa sam hteo da vidim jel ima neke sanse da te kontaktiram preko maila mozda? Moj mail je sklopa92@gmail.com pa me kontaktiraj tu ako mozes, ili ostavi svoj ovde ako je moguce.
×
×
  • Create New...