Jump to content

kme

The X
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About kme

  1. Kampanja ovako smisljena ima veliki problem sa tim sto se igra sc2, koji je previse kompetetivan tako da skill drasticno utice na to ko ce da dobije. Drugo bi bilo ako bi se igrala neka igra tipa warhammer ili riziko. Da ne kazemo da moze da se abjuzuje tako sto bi neki jaci igrac napadao samo slabije i manje vise garantovao sebi teritorije. Isto, kako bi bilo moguce da neko dobije istovremeno i igraca i bota zajedno. Nisam igrao dawn of war ali kontam da ste vi bili manje vise istog skill levela i da partje 1v1+bot nisu tako beznadezne kao u sc2. Ono sto bi moglo da bude zanimljivo je da se nekako postavi scenario a ne da se igra klasican 1v1. Mozda nesto na fazon onog micro warsa sto je bio featured skoro. Tu oba igraca igraju sa predefinisovanom vojskom pa ono, ko ima bolji composition i ko bolje izmicruje. Naravno, ovo bi moralo nekako da bude large scale i ono sto je najveci problem je sto bi neko zapravo morao da napravi te mape (mozda bi tereni mogli a se poklapaju sa terenima sa teritorije, pa de sa uvede jos jedan nivo strategije). Takav sistem bi u svakom slucaju zahtevao mnogo vise cimanja ali ako se dobro osmisli kontam da bi mogao da bude dosta zabavniji.
  2. Naravno da su sc2 sinematici bolji nego sc1 ali tada je to bilo jako tesko uraditi dok je danas ta tehnologija mnogo mnogo unapredjenija. Pa cak je i jako unapredjenija u ondnosu na vreme wc3-a a ako mene pitas wc3ovi su dosta bolji. Sada svaka druga igra ima sinematike :/. Nadajmo se da makar sinematike za ekpanzije nece revealovati pre release-a.
  3. Slazem se sa Dooliom. Od igre koja je radjena 7 godina i u koju je ulozeno sto miliona dolara (bas me zanima koliko je bilo ulozeno u wc3), lagao bih kad bih rekao da nisam pomalo razocaran. Koliko god mi se svidja sc2 sada (gledan kao igra sama za sebe bez poredjenja i ocekivanja), nemogu da poreknem da je sc2 prakticno sc1 sa boljom grafikom. Kampanja je ocigledno bolja sto se tice gameplay-a (i to dosta) ali diskutabilno je da li je bolja u drugim aspektima (broj CGI sinematika me na primer dosta razocarao),. Pogotovo kad se uzme u obzir kad su radjeni sc1 i wc3. To ne znaci da je Starcraft 2 nije do jaja igra ali rekao bih da su sc1 i wc3 bili dosta bolji u ono vreme kad su izasli nego sto je sc2 sada.
  4. Trebas samo da u opcijama namestis fullscreen(windowed) i alt tabovace ti instant.
×
×
  • Create New...