Jump to content

sekira

The X
  • Posts

    2,004
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

sekira last won the day on May 30 2015

sekira had the most liked content!

Reputation

909 Sjajan član

About sekira

  • Birthday 02/03/1992

Retained

  • Member Title
    compact hernandez

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10,102 profile views
  1. Ograničen sam na ponudu vip-a i tu imam neki budžet do nekih 70, 80k, ali pošto mi vipova ponuda u tom cenovnom rangu deluje kao gomila precenjenog smeća, mislio sam ipak uzeti xiaomi za 300 evra. Vrlo moguće da grešim, ali malo sam pročačkam taj mi 5s i deluje mi vrlo solidno, pogotovo kamera. Na poslu smo prešli u vip i imamo određeni budžet na dve godine tako da su nam praktično telefoni "besplatni", ali mi deluje da su telefoni za te novce debelo precenjeni
  2. Ima li neko iskustva sa xiaomi telefonima? Konkretno me zanima mi 5s, pros and cons kineskog telefona sa kupujemprodajem
  3. @N5 odneo sam ga u neki servis i NS, valjda će uspeti da ga srede hvala na info
  4. Nexusovci, N5 mi pola godine nakon isteka garancije pobrljavio načisto. Sim karticu više ne očitava, power dugme otišlo po kurcu, sam se pali, gasi,izbacuje meni za gašenje, zaglavi se u nekom boot modu između android i google screen-a i neće da se upali, itd. Wat do?
  5. Sad sam proveravao temperature, jezgra procesora su od 65 do 85 stepeni, kuler duva kao lud a na laptopu otvoren jedino outlook. Cesto tako duva, ali kasnije smiri, cak i autocad-u. Graficka oko 50 stepeni.
  6. sekira

    EURO 2016

    mora da Ivanovićeva dobro puši kad Švajni ovako šutira penale
  7. Ne pregreva se, duva jače kad se radi u 3D-u ali ne bude jako vruć. Pokušaću sa tim Speedstepom
  8. uradio reinstalaciju
  9. Disk je u nekom šestom DMA modu, a u system logu je bilo oko 2 hiljade što kontam da i nije mnogo. Obrisao sam to pa ćemo videti sutra kako se ponaša.
  10. Sestra ima laptop Dell N7110 već tri godine i u poslednjih recimo 6 meseci je postao nesnosno spor kada se radi u programu SketchUp Windows 7 Ultimate 64bit 4 gb rama fabrički i još sam dodao 4 pre neki dan, DDR3 1333Mhz (4 gb kingston i 4 gb neki random proizvođač, ali izgleda su kompatibilne pošto je komp očitao 8gb) Intel(R) HD Graphics 3000 + GeForce GT 525M Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz Pre je radio normalno i onda se usporio i zbog toga sam ubacio jos 4 GB rama i srušio sistem, ali još uvek je spor. U čemu to može biti problem? Da li je neka komponenta otišla po kurcu ili su novije verzije programa zahtevnije?
×
×
  • Create New...