Jump to content

kopulator

The X
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About kopulator

  1. Misliš ti na kurac.

    .!.

  2. Now you get it! ^__^ Ja i Longleyy smo kurve!
  3. Velika ljudska greska je sto u svakom rasudjivanju formiraju misljenje na osnovu sebe i svojih iskustava. Drugar, mislio sam na duvan.
  4. http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=tf2&aq=f&oq=&aqi=
  5. :-)))) da je bilo 9 ipo bilo bi "moj te pipo", a da je bilo 9 sedam, bilo bi "na kurac". Ne moze covek vise nista pricati u brojevima.
  6. Ja u mom omiljenom klubu trosim milione i sanker koji uvek casti sa turama od 2000-3000 dinara. Zna da ce baksis biti papren!
  7. Nemam pojma sta ovde da pisem: + Ocistio i trecu godinu, sa prosekom 9,6. + Prodao stila i sad vozim bmw. Uspeh za jednog klinca! + Dobio sam svoj stan za sprc! + Prcao sam kao car, od prilike nema kluba u gradu da udjem, a da nema par bivsih. + Aplicirao za ETH Cirih (najbolji jelte tehnicki univerzitet u Evropi, Ajnstajn i ekipa) imam jos da posaljem aplikacije za EPFL Lozana TU/e Eindhoven i TUM Minhen. + Skontao da je ljubav za sirotnju! (he he!) +- I dalje pusim. Iako je lose, volim. - Banovan sa rura. ^_^
  8. Jebote, ja i ne treba da budem na forumu kad je vitja tu. Samo sto je vitja cinican, a ja sam bio ozbiljan! Ljudi, shvatite vitju ozbiljno, on vam ovo govori iz najbolje namere! Ljubav za vitju :-*
×
×
  • Create New...