Jump to content

SHMEKER

The X
  • Posts

    1,509
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by SHMEKER

  1. Jasno mi je, s obzirom da se uvek razvija nesto novo i to se sve desava manje vise brzo, zato i napisah gore da je pitanje nezahvalno na neki nacin. Prva opcija je i bila GTX 1060 6GB, ali reko sta znam mozda bi 1070ti izvukla jos koju godinu preko, ali s obzirom da ne koristim 1440p vidim da mi ona onda ni ne znaci.
  2. Predpostavio sam ali reko da pitam, i sta je najbolje uzeti na duze staze? :)
  3. Jedno pitanje koje ce biti malo i nezahvalno na neki nacin, da li ce 1070ti moci da gura na high medium detaljima igre narednih 10 godina u full hd rezoluciji ? A koliko dugo ce moci 1060? :)
  4. Izvini, stvarno nema razlike izmedju 720p i 1080p moja greska...
  5. Mami je potreban komp za surfanje internetom, i gledanje filomova u hd rezoluciji, i sve to za nekih 300e-max350(a moze i jeftinije naravno xD ) ako je to ikako moguce, hard disk imam, tako da on nije potreban.
  6. Jel ovo Chrome nesto utripovao ili sam ja zeznuo stvar, na koji god sajt da cekiram kvadratic da ostanem ulogovan, posle 5 min ako opet udjem na sajt moram da se logujem i sve tako, imam kao onaj google acc mada i tu stalno moram da se logujem, ne znam koji mu je djavo.
  7. Nov sam u lol-u, zanima me kako funkcionise ovo sa herojima kad nekog izvucem iz kapsule ? Jel ga dobijem kao perma, ili na neki probni period kako sta ?
  8. Postoji li jos neki lik pored fantasterifica koji se bavi prodajem delova/stvari iz madjarske i to ?
  9. Ne znam da li si mi dobro razumeo, ali nije kapak ili nesto s polja, nego s unutrasnje strane. :D
  10. Situacija je sledeca, od srede krece desno oko odjednom da tripuje, tipa u toku dana oko pet puta u desnom delu ( ) tako da se izrazim kao da me zategne malo kad pogledam u neku stranu i to je to, traje tipa sekund, nema nikakav bol, grebanje, ne suzi mi oko, nit je suvo, nit crveno nista nista, sve normalno, eto samo sto se to desi s vremena na vreme, ne znam sta to moze da bude, jedino sto mi pada na pamet je neko istegnuce misica(ako je to uopste moguce) mozda ili promaja koju sam zaradio na poslu, u ponedeljak, nisu nam radila vrata na magacinu pa je duvalo sa svih strana ? Ne sedim sa kompom po 12 sati i tako to, dovoljno spavam, tako da ne znam stvarno sta moze biti.
  11. Dva, ova ploca je u pitanju, https://www.msi.com/Motherboard/870SC45_FX.html#hero-overview
  12. Hteo bih da uradim upgrade ram memorije, trenutno imam 2x2 ddr3 mushkin na 1333mhz CL 9, razmisljao sam da uzmem jednu plocicu od 8gb, i na oglasima ima da se nadje za nekih 5 hiljada recimo, zanima me koliko je pametno kupovati polovno to uopste? I da li mi samo odgovara CL9 ili mogu i ostale ? I hoce li raditi to sve lepo kad izvadim tu jednu od 2 i stavim ovu od 8? Hocu li imati ukpuno 10 nece biti nekih problema ?
  13. SHMEKER

    NBA 17/18

    Derik Rouz u Klivlendu.
  14. SHMEKER

    RUR DOTO 2

    Pa sve matorci na forumu
  15. Drugari sta uzeti u Vip-u od sledecih telefona: Huawei P10, LG G6, Samsung galaxy S7?
  16. SHMEKER

    NBA 16/17

    @tortky Ne vidim nikakav citat, samo video u kom se ne spominje ime. Inace kul je :)
  17. SHMEKER

    NBA 16/17

    @alfa O kome prica? :D
  18. Koja je prevara od igraca ovaj Mitrovic majko mila
×
×
  • Create New...