Jump to content

natzah

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About natzah

  1. Iovako ce me koshtati kao da je zlatna...majica+print+poshtarina u dva pravca...kad malo bolje razmislim, bolje sama da je napravim. Ravnopravnost?!?!?...u samom startu ste u prednosti...tri mushke, dve zenske...boje da i ne pominjem!
  2. hahahahaha...da, mnogo ste bili fini prema menE ...da sam znala kakav ce mi dochek biti, pushku bih ponela (mada bi u tvom pilecem sluchaju i pracka bila ok ) Nego, jel mogu ja da kupim crnu zensku majicu, poshaljem vam a vi mi samo isprintate te "SSI devojchice"?
  3. Nije to Dimke gej...to je veri gej Strukirani dechaci nose strukirane majice i misle da se to svidja devojchicama...ustvari, to se svidja drugim dechacima...a najvishe njima samima Nego, hoce biti neshto od te moje majice, ha!?...nemoguce da ne moze da se odshtampa jedna zenska sa tim natpisom!?
  4. Bez patetike molim...to ne prolazi kod "domacice" koja zeli da nosi majicu "sve su iste"
  5. hihihi...josh cete postati i zabavni :) Hvala Vudu, chim napravite jednu takvu zensku, dolazim da je preuzmem (ako odluchite da me obradujete, crna sa belim natpisom ce biti pun pogodak :) )
  6. Sorry drugari, nemam bash vremena za "nadmudrivanje"...htela sam samo da kupim glupu majicu (i to bash onu "sve su iste"...kontam da je super fora da je nosi jedna zena) i to je sve. Ostajte s BoTom ;)
  7. Ivane "mushkarchino" sa tim sirotim stavom vrlo lako mozesh da zapatish kuku umesto kuknjave. Idem ja u Gvadalaharu, tamo kante ne govore.....zahvaljujem se na dobrodoshlici, preporuchicu vas svim "domacicama".
  8. Ja bih rado naruchila neku ali koliko vidim, ovde se radi o polnoj diskriminaciji (3 vrste mushkih, 1 zenska...morate priznati da i nemamo bash neki izbor)!?...nemate zena chlanova?...mislite da nema zena koje nose dobre majice?...ili generalno nemate zene (poshto su sve iste )? Majice su vam cool al' vam je politika losha.
×
×
  • Create New...