Jump to content

B3l1

The X
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About B3l1

Recent Profile Visitors

2,183 profile views
  1. Koja je cena Diabla 3, i odakle ima da se poruci? Zelim da narucim 2-3 komada..
  2. @Lurdusami, pa verovatno ja govorim iz wotlk perspektive,bar na piratu warlock i mage sabijaju.. ali warlock generalno,mada okanimo se pirata i predjima na kataklizam. Evo da sumiram,jer sutra pocinjem,i stvarno bi voleo sta da pocnem,jer hocu da mi to bude main i da mu se posvetim,a ne bi da se zeznem.. Warrior- Igrao sam ga jedno vreme, zanimljiv mi je i dalje, dobar pve,dobar pvp, mogu biti i tenk i dps. mada ne znam kakav je u kataklizmi. Mage- Nikada ga nisam igrao,pa razmisljam da ga pocnem, uvek mi je bio interesantan u pvp-u, i vidim da arcane sabija u pve i u kataklizmi. Warlock - Takodje ga nikada nisam igrao, tu je sa magom sto se tice izbora,dobar u pve,dobar bio u pvp,ne znam sada. Ostale klase mi se nesto i ne igraju,ali se ne mogu odluciti izmedju ove tri,znam da je debilno pitanje pitati sta da igram,ali opet svaki predlog je dobrodosao, sta se najvise trazi u kataklizmi,sta se najbolje pokazalo pve-pvp, ali kontam da ce i patchevi to promeniti, i sta je od ova tri bar vama najzanimljivije za igru. I jos jedno pitanje u vezi servera,koji serve preporucujete, sa dobrim pve i pvp-om? Hteo sam poceti na Dentargu,jer tamo imam drugara,ali vidim da je bas los.. pa se ne isplati..:D
  3. Lock bulja za pvp? Hm ne znam znam da je u wotlk bio izuzetno dobar, mislim svaka klasa je dobra ako se igra kako treba,a i ima dobar dps za pve. Mah znas kako Priesta ne bi igrao sam ga dugo, druida takodje,huntera... Ali dvoumim se izmedju warlocka-maga-warriora-paladina... Mada ipak mislim da cu warlocka..:-)
  4. Ma znas kako,igroasam ja retail ali kupovao accounte itd, i ono znam dosta,a izlevelovao sam dosta puta mada 12x... -,- na piratu,imam iskustva dosta sto se tice wowa,bar mislim. Ali ne mogu se odluciti za klasu,hordu cu verovatno, i mislim da cu Undead warlock.. =) Jos njega nisam igrao, mada i warrior mi se igra. Koja je najpozeljnija klasa u kataklizmi?
  5. Pozz pocinjem wow iz pocetka! O da, i interesuje me sledeca stvar, hocu prvo da uzmem Vanilla + TBC, ali tada necu moci levelovati gnome? Znaci moram uzeti kataklizam i woltlk ?? Koju klasu preporucujete u kataklizmi? I koje profesije su tamo najpotrebnije,danke.
  6. BUMP 80 EURA hajde narode !
  7. Pa jbg,ja bi hteo i 200,ali vidis da ni ovako ne moze da se proda :@ ;D Ae ljudi, jos malo pa nestalo -..-" bump.
  8. Trebaju mi pare hitno,nije bas heroinska kriza,a i smorili me heroji,voleo bi priesta warriora,ali jbg.. : ) samo da se proda.
  9. Da , acc je jos uvek uplacen :> prodajem ili trade za warrior/priest sa pvp/pve opremom. Full info.
  10. Prodajem account,na njemu se nalaze rogue,warlock i priest. Rogue ima 6k pve,6k pve. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Haomarush&cn=Blodo Jewelcrafting/enginering,first aid,cokcing/fishing 450. Full enchantovan i socketovan kako u pve,tako u pvp. Posto je armory na pvp ( ima wratful weapone ) pve ima 3/5 t10.5 glava t10, i chest od gunnera. 5000 achiev. Warlock http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vashj&cn=Deja Herablism/Tailoring 450/427 ima pvp gear,pve slabo, Priest http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&cn=Altrax nema pvp gear. Cena 80 eura. HITNo! Zamena samo za priesta i warriora sa pvp/pve opremom!
  11. Za armory link send me a pm. Cena nije fiksna. Hitno. Transfer moze jedino za priesta sa pve i pvp opremom.
  12. Pozz ljudi, ovako na accountu se nalaze sledeci likovi. Rogue,warlock i priest. Rogue je main. sa 6gs pve, i 6gs pvp opremom. Ima 5000 achieve poena, oko 20-ak mounta, i oko 30-ak petova. Jewelcrafting/Enginering 450/450 First Aid 450/ Fishing 450, Cocking u progresu. Mozda budem otisao sutra ili eventualno nocas u istanci i nadam se da cu konacno dobiti heroic chest od gunnera,ili back, kojeg vec 10-ti put gubim na roll. Ako uzmem gear score ce preci 6000. Lik je pun nekih zezancija, od pvp opreme full wratfull offset,wratfull weapone, relentles main set. Dual spec, Assassination,Subtetly. Ima preko 60 frost emblema.. Soketovan,echantovan full. Reputacija sa son of hodir i ostalim papcima itd. Warlock 5.5 pvp , ima i wrtafull,relentless, itd.. alchemy/tailoring. preko 350. Dual spec affliction,destruction. Ima solidno mounta i petova. I ima dovoljno frost emblema. Priestu je tek uzet lvl 80,ali za 3 dana sam popeo sa 2.5 gs na 4.3 ... Ima triumph emblema za noge,da zameni 200lvl sa 235. I bice oko 4.4 GS. Full informacije, sq/sa,pass od emaila,username,kopija licne. Acc je jos uplacen , cena 100 eura. Nije fiksna pozurite.
×
×
  • Create New...