Jump to content

SanDu

The X
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SanDu

  1. Poz ljudi imam problem sa cs-om. Ja udjem i igram sve normalno i odjednom mi zakuca i pise sledece: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program: C:\Program files\Valve\hl.exe abnormal program termination Znaci igram mozda 10ak minuta i zakuca mi, ja restartujem komp i udjem ponovo i ista prica... Pokusavao sam reinstall cs-a, brisao sam cs vise puta i instalirao ponovo, ali ne vredi. Instalirao sam cs i u D particiju ali opet zakucava. Ako neko ima resenje za ovaj problem, bio bih mu zahvalan.
  2. Naravno da nemam nista protiv stranih ekipa, ali kad si vec pozvao eu4iu i selected, onda si morao da pozoves entity i simpleX...
  3. neWave, pak, infectedHDx, emotion, dps, ESS, veritas, bmk - nisu zasluzili poziv? Dok su poziv zasluzili - techn33k, eth1caL, dML, oldies, freakS, eMinds, BB, gms ?! Zoves strane ekipe ( eu4ia, selected ) a ne zoves entity i simpleX ?!
  4. zasto je najgluplja izjava? Zato sto ti se ne svidja? Hteo si da kaze pak osvaja? sMk CE VAM SE SVIMA ISPISATI U OCI!
  5. Ti si neki Chuck Norris ovde?! Kurcis se tu, udaras mladje i slabije od sebe i mislis da si faca! Sto ne udaris nekog starijeg?
  6. IZVINI RAMBO, NISAM TE PREPOZN'O!!!
  7. newave nije pozvan?! :O
  8. moze neko da napise sastav glorije koji je igrao?
  9. 04.neWave line-up totzk, sid, m1lorad, pegaz, eeVaN zasto ne igra prva postava newave-a tj. lekler i zeus??
  10. sto ne pise lineup nw-a i wns-a??
  11. onda cuti, ti moras u svakoj corbi da budes mirodjija, jesi srecan ako napises GG ili tako nesto?? imas 14 godina a palamudis ovde na rur-u kao da imas 24...
  12. SanDu

    esl

    ma te price pustite mislim sta ...nisu nasi CS klanovi Sevojno ili Partizan da im neko rusi vrednost da bi ih kupio :)
  13. u 2 sata gledam orlando boston pa ti vidi sta ces
  14. izvini necu nikad vise, nemoj me tuci
×
×
  • Create New...