Jump to content

bokalion

The X
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bokalion

  1. Pokusavam da napravim Homegroup izmedju kompjutera ili laptopa,obojca su na istoj mrezi,ali imaju problem da prepoznaju jedan drugog,pa me zanima da li neko ima ideju u cemu moze da bude problem? Da nije mozda zato sto je winXP na kompu a na laptopu win7 nisam siguran :(

  2. pozz kao sto topic kaze spreman sam da platim mnogo.

    Acc sa nekim od sledecih skinova placam 250e(nije bitan server)

    skin:Human Ryze,King Rammus,Pax Twisted Fate,Pax Sivir

    Acc sa nekim od sledecih navedenih skinova placam od 50-170e(u zavisnosti koliko ima skinova i koju su,posto nisu toliko retki kao ovi gore,server takodje nebitan)

    skin:Kingpin Twitch,Masquerade Evelynn,Mr.Mundoverse,Red Riding Annie,Scuba Gragas,Shamrock Malphite,Snow Bunny Nidalee, Earnest Elf Tristana,The Mighty Jax,Vancouver Amumu,Team Spirit Anivia,Goalkeeper Blitzcrank,Kitty Cat Katarina,Zombie Ryze,Nutcracko(Shaco)

    Jos jedna stvar,posto sam siguran da ce se naci ljudi koji su new in game,i napisati da ovi skinovi ne postoje jer ih nema da se kupe.Svaki od navedenih skinova je NEMOGUCE vise nabaviti jer su to old skinovi koje je bilo moguce odavno kupiti,osvojiti itd...

    To bi bilo to.Znaci ako je neko zainteresovan da proda acc sa nekim od navedenih skinova neka me kontakt ovde pm ili na mob(sms) 0669237015

  3. pozz kao sto kaze topic treba mi acc 30lvl ofc,na westu,skinovi nebitni skroz,bitno je da ima dosta ap heroja,i rune page full...

    sto se cene tice ne placam mnogo za igricu koja je f2p

    konktakt na mail boka-beograd@hotmail.com ili 0669237015

    • Downvote (-1) 1
  4. sbb internet sto se tice skidanja i ostalih obicnih pretraga za internet moze da prodje...ali kad su igrice u pitanju ima dosta problem.Kada padne kisa/sneg sbb se znatno pogorsa...a inace npr na Zvezdari sbb dosta lose radi,stalno laguje,cesto puca veza na par minuta(sto za igrice dosta znaci)...sa 6mb sto je i vise nego dovoljno za igrice sbb pravi problem,podigne se ping i 1k-5k...a redovan ping bude oko 40-50 sto je za ovu brzinu uzasno.(koristim sbb 3godine vec)

    Zanima me ako neko ima preporuku za neki dobar internet sto se tice gaminga i stabilnu vezu :D(ako moze pm )

  5. e ma nemam nikakav specijalan problem,tj problem je sto meni treba mnogo vise znanja iz ovog programa nego sto ga trenutno imam pa me zanima ako ima neko ko bi meni licno mogao da ponogne da ubrzam rad i malo bolje naucim da radim u programu :D

  6. ja sam igrao resto druida ukupno 2 meseca i dosao do 2100 ratinga nakon sto sam druida prodao jer tako nesto ok ili trazite neke skilovanije ljude ? :D

    to si slagao...jer druida da bi stwarno naucio da budes kako se kazi pro...moras da igras druda preko 2godine da bi sve lepo znao....

  7. - Levelovanje -

    Levelujemo charactere po veoma niskim cenama !

    Trenutno na akciji od 1-85lvl-a 6000 Dinara - Uz to se dobijaju COOKING,FIRST AID 525, Fishing i Achaeology se dodatno placa.

    Za sva ostala levelovanje do 68 lvl-a jedan lvl 100Dinara, minimum 5 lvl-a. Od 68 do 78 cena jednog lvl-a je 150 Dinara, minimum 3 lvl-a. Od 78-85 cena jednog lvl-a 200 Dinara.

    Mogucnost popusta ukoliko narucite vise levela. Takodje uz levelovanje gratis golda od 1k-5k golda u zavisnosti koliko levela narucite. Za profesije po dogovoru .

    Profesije - Primary profesije 700 Dinara do 525 skill-a. Gathering profesije 400 Dinara do 525 skill-a. Sav mats koji bude visak od levelovanja ostaje na accountu.

    Arheologija je dosta zahtevna i u zavisnosti od epic itema koji zelite cene po dogovoru.

    Takodje radimo achivmente, u zavisnosti od tezine i vremena koje taj achivment zahteva, cene variraju od 50 Din/achivment do 3000Dinara za achivmente kao "Loremaster" ili tako neke zahtevnije.

    Farmanje reputacije sa bilo kojom frakcijom - za lakse 200 Dinara po frakciji pa do 3000 Dinara za teze kao npr. "Wintersaber Trainers" . U zavisnosti od tezine reputacije i vremena potrebnog za grind, dogovoricemo se lako za cenu .

    Farmanje honora - 4000 Honor points 1000 Dinara za 2-3 dana

    Farmanje Conquest poena na nedeljnom nivou - 300 Din za nedeljni cap - dobijete za 1h max posle uplate , a i postoji mogucnost igranje arene na 2 accounta ukoliko imate arena partnera.

    Arena rating levelujemo jedino ako se igra sa 2 accounta ili 3 u zavisnosti da li je 2v2 ili 3v3. Cena po dogovoru.

    Farmanje golda 1k - 100 Dinara

    Sve sto nije gore navedeno znajte da mozemo i oko toga da se dogovorimo oko cene i svega, sve u svemu sve sto se tice wow-a moze da se odradi. Sve sto vas interesuje pitajte odgovaramo sto je pre moguce .

    Tim od dva hard core WoW playera koji igraju od Vanile su vam na raspolaganju 24 sata dnevno. Kontakt preko PM-a gde dobijate vise informacija (broj telefona, msn itd.).

    cowek radi sawrseno meni odradio profesiju jako jeftino i bas brzo znaci nije neki scamer preopruke za sve pozzz :)

  8. pozz kao sto kaze post trebam nekog ko ce za 1 MAX 2 dana da mi odradi archeology od 225-525 skill

    kontakt : Bokalion1 -skype

    boka-beograd@hotmail.com -msn

    0669237015 mob

    cena dogowor

  9. E pozz posto vidim da nema nekim postova vezane za profesije reko ajde i ja da postavim nesto :P

    svako ko zna neki site ili ima neki dobar savet za profesije kako lako nabaciti skill na max,farm bugs itd neka postawi owde :)

    swaka wrsta pomoci je dobro dosla :P

×
×
  • Create New...