Jump to content

Mirketz

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mirketz

  1. Prodajem INTEL i7-920 2.66GHz 8MB S-1366 procsor. Nov, neotvoren, dobijen na turniru. Zaista nemam potrebu za njime, a moguce je da ovde postoje igraci koji ga zele u svojoj konfiguraciji. Cena : 250eura. Kontakt: email Stojanovic393@gmail.com mob: 063296321
  2. Evo da se javim i pozdravim sve. Stvarno ste super ekipa, odlicno sam se proveo, zgotivio sa par ljudi. Svaka cast i organizatorima, pogotovo onom crnom decku (jbg ne znam ime) koji je sve vreme stajao, trckarao, upisivao rezultate. Treba imati i kondicije i zivaca za to, objasnjavati svakome komande, taktiku i slicne decije bolesti. Sto se tice igraca, vidi se da znaju znanje, ali nazalost (iliti moju srecu :)) Fifa 09 na kompu i ps3 se dosta razlikuje i zahvaljujuci mojoj praksi na soniju sam osvojio ovaj turnir. p.s. Sto se tice Rastka, cudno je jer se preziva SpasojČević, ali vidim da ste ga i vi krstili u Spasojevic. Jadan, sta ce, navikao. p.s.2 Poseban pozdrav za bracu zemunce Igora i Ivana. edit: Bilo bi lepo da ima vise ovakvih turnira, pa makar i sa simbolcinim nagradama.
  3. Miroslav Stefanovic mrek14@gmail.com Rastko Spasojcevic otkaceni_decko88@yahoo.co.uk
  4. Mirko Stojanović Stojanovic393@gmail.com Htela bi jos 2 ortaka da se prijave, da li ja mogu to da ucinim ovde za njih, ili je potrebno da se registruju?
×
×
  • Create New...