Jump to content

Shaila

The X
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Shaila

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kao shto i sam naziv topica kazhe prodajem account sa GLADIATOR rogue-om bio je gladiator u deadly i furious sezoni na Cyclone BG-u..pre nekoliko meseci sam ga prebacio na Sylvanas. Na accountu se nalazi i warrior 71lvl na Twilight Hammeru a rogue je na Sylvanas-u u hordi. Imam sve podatke od account-a. Na account ima oko 8-9k golda ostalo mozhete da vidite na armory-u. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&cn=Inann Ako zelite da kupite PM me. Samo ozbiljne ponude i nikakvi tradovi i ti fazoni.
  2. Jel nekom od cetvrtka uvece poceo ogroman delay u raidovima, ili spikovi u areni??? Meni kad krene Queen pull pocne delay i onda dobijem DC a na trashu samo bude delay pre toga tj. pre combata sve radi normlano. A u areni spikovi...place mi se...na pocetku radi dobro i onda BAM jedan spike dovoljno da ne ubijem neshto kao RM. Glupi Sylvanas realm ili je to do internet providera? <---- YUBC ADSL. HELP!
  3. Yello swima....kao shto i sam topic kaze prodajem wow likowe....owako Imam 2 rogue 70lvl jedan je troll na Twilight hammeru epic / blue gear , drugi je na Hellscreamu...night elf rogue 70lvl ima 4/5 brutala a mozda i weapone uskora ako mi su bude igralo...mada ne werujem mozete i wi to sami...Imam na Twilight hammeru i orc female warriora....ima 4/5 brutala i stormherald. Swaki lik ima oko 4k arena poena ...i swe honor rewardowe nowe...GUARDIAN, i josh dodatnog honora i epic gemowe kao shto cete wideti na armory!! Elf rogue ima full t4...uzo sam ga odma cim sam dingowao 70lvl pa mi je PVE dosadio....a ima i neku naxx opremu ako wam se swidja old stuff...! Na account ima i par twinkowa koji su maximalno nabudzeni! Troll rogue profesije : Transmute master i herbalisam Night elf profesije : JC i Herbalism Orc warrior profesije : BS i Mining Swe su maksimanlno nabudzene Imam account jedan prazan pa ako ocete da kupujete jednog lika mozemo se dogoworiti za prebaciwanje i menjanje swih podataka na washe.....od oba account imam i secret question i email i email password znaci swe... Armory linkowi od char-owa : Warrior : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...er&n=Xareza Rogue Elf : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...am&n=Xareza Rogue Troll : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Reflexlol ================================================================================ ================ Ako zelite neshto da kupite...slobodno mi poshaljite poruku ili nazowite na mob : 064 560 13 50 Ili me mozete dobiti preko MSN , ili email mi poshaljite Crash_bg@hotmail.com Znaci mozemo se dogoworimo za jednog chara 80-120eura...ili manje ili wishe...znaci IMAM prazan acc ako ocete jednog da wam transferujem i prodam!! Hvala na wremenu...!;)
×
×
  • Create New...