Jump to content

kainzzz

The X
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About kainzzz

  1. BUMP! Menjao bih za hordu 70+ !!! PM
  2. Acc ipak nije trejdovan,lik koji mi je dao njegov acc ima neki payment problem pa nije moglo da se transferuje na drugi server tako da smo otkazali trejd. Znaci ponuda jos uvek vazi! Trejdovao bih za nekog lika u hordi, moze da bude 70+ ne mora 80!
  3. Acc je trejdovan, hvala svima na ponudama. Poz
  4. imam secret answer nego nemogu da promenim mail jer stari na koji je registrovan je obrisan,tj kad menjam mail kaze mi poslata su vam upustva na stari mail a on odavno nije u zivotu :)
  5. Prodajem ili menjam human paladina lvl 80, Protection 27k unbuffed, Holy 1,7k spell power, Frostmane ally. Mining/ Engineering.Menjao bih za Horde Shamana,priesta,druida. Transfer ready itd nikad banovan. Problem je sto nemam secret question tj mail adresa mi je obrisana tako da je nalazenje oci u oci obavezno :) PM
  6. Prodajem account sa 3 lvl 70 lika,svi su na pvp serverima transfer ready nikad banovani imate SA i cd key i sve sto treba Kazzak pvp server: Protection warrior,17,4k hp unbuffed, t5/t6 geared,znaci laganica MH i bt tenkovanje,Epic fly mount,Alch i Eng 375,Fury gear Kara/ZA/Mountain Hyjal.Exalted sa vecinom frakcija,armory link http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ak&n=Dzelat armory ne pokazuje t5 shouldere i dodge/block trinkete. Warlock,merci/gladiator,uglavnom koriscen za grind i zezanje,armory link http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Avetinja na kazzaku se nalaze isto i paladin lvl 47 Blood elf male i UD rogue lvl 28. Dentarg pvp server: holy pala,mix pvp i pve geara, eng i mining 375,armory link http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...rg&n=Kainkv 25% holy crit,173mana,1700 healingu ovom gearu , sa malo pve i kad se popale trinketi ide preko 2100-2200. Ozbiljne ponude samo.Acc istiche tek 22 octobra. contact na pm ili sms na 0640318135 ili msn darackain@hotmail.com.Pocetna cena 200evra. edit:armory je prso morao sam opet linkove.
  7. WTT Tauren druid,Kazzak PvP, transfer ready,restoration 1750 resto gear, od pvpa geara 2 merci,1 brutal 2glad,12k honora, 350resilience. armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Solesensei trejdovao bih za paladina lvl 70 [horde] , pvp realm, da je transfer ready, moze i mnogo manji lvl da bude pala ali da se plati transfer na kazzak. kontakt na msn darackain@hotmail.com ili na mob 064 0318135.
×
×
  • Create New...