Jump to content

kanimani

The X
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About kanimani

  1. Prodajem WoW Account !!! Prodajem World of Warcraft + The Burning Crusade Account. Ja sam Prvi i jedini vlasnika Accounta. Na njemu se nalazi 70 lvl Troll Shaman i 40 lvl Undead priest. Shaman je na Xaviusu transfer i promena imena je moguca. Gear je polu epic polu plav. Profesije su mu Skining i Leather Working Ima obicnog epic mounta od 100% ima takodje obicnog leteceg mounta od 60%. Imam Original diskove sa kljucevima znam secred question i Answer. Cena Accounta je 4 000 Dinara Mozete se javiti na e-mail : nikolailic89@gmail.com ili PM. Account iskljucivo prodajem znaci nemojte mi se javljati za menjanje.
  2. Prodajem WoW Account !!! Prodajem World of Warcraft + The Burning Crusade Account. Ja sam Prvi i jedini vlasnika Accounta. Na njemu se nalazi 70 lvl Troll Shaman i 40 lvl Undead priest. Shaman je na Xaviusu transfer i promena imena je moguca. Gear je polu epic polu plav. Profesije su mu Skining i Leather Working Ima obicnog epic mounta od 100% ima takodje obicnog leteceg mounta od 60%. Imam Original diskove sa kljucevima znam secred question i Answer. Cena Accounta je 3 500 Dinara Mozete se javiti na e-mail : nikolailic89@gmail.com ili PM. Account iskljucivo prodajem znaci nemojte mi se javljati za menjanje.
  3. Prodajem WoW Account !!! Prodajem World of Warcraft + The Burning Crusade Account. Ja sam Prvi i jedini vlasnika Accounta. Na njemu se nalazi 70 lvl Troll Shaman i 40 lvl Undead priest. Shaman je na Xaviusu transfer i promena imena je moguca. Gear je polu epic polu plav. Profesije su mu Skining i Leather Working Ima obicnog epic mounta od 100% ima takodje obicnog leteceg mounta od 60%. Imam Original diskove sa kljucevima znam secred question i Answer. Cena Accounta je 4 000 Dinara ili ti 50 evra. Mozete se javiti na e-mail : nikolailic89@gmail.com ili PM. Account iskljucivo prodajem znaci nemojte mi se javljati za menjanje.
  4. Prodajem WoW Account !!! Prodajem World of Warcraft + The Burning Crusade Account. Ja sam Prvi i jedini vlasnika Accounta. Na njemu se nalazi 70 lvl Troll Shaman i 40 lvl Undead priest. Shaman je na Xaviusu transfer i promena imena je moguca. Gear je polu epic polu plav. Profesije su mu Skining i Leather Working Ima obicnog epic mounta od 100% ima takodje obicnog leteceg mounta od 60%. Imam Original diskove sa kljucevima znam secred question i Answer. Cena Accounta je 4 000 Dinara. Mozete se javiti na e-mail : nikolailic89@gmail.com ili PM. Account iskljucivo prodajem znaci nemojte mi se javljati za menjanje.
×
×
  • Create New...