Jump to content

Xinata

The X
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xinata

  1. DK Syvanas + 2 -80` ( Lock + warr ) Prodajem Dk - imba geared PVE + PVP gearovan PVE - Scourgeborne je Nick - Human DK Profesije - Enchanting/Inscription 450 PVE - 26.291 hp - 5336 ap sa 28.79% crita PVP - Full Pvp gear sa Rele + Wrathfull Shoulders - 2050 trenutno 3vs3 team + all wrathfull offse items Char je prosao sav endgame content - 5x 310% mounts + rare mount - codo,Baron mount - tj 9465 Achiv poena koji samo dokazuju koliko je char igran ozbiljno - Immortal titulu i Insanity na Anubu 25hc - Lich King u gildi je ubijen ali nemam titulu. Takodje char dolazi sa 50k golda - sto je pozamasno + oko 120 Frost badges + oko 1000 obicnih badge - koje mozete da pretvorite u gemove 2x Chara 80 - (lock + warr) Lock je solidno obucen ako neko zeli da igra Pve - 2x T10.25 - + 3x 9.25 + Anub25 trinket Dreadwarlock je nick za locka a Dreadwarrior je nick za warr - Warrior je samo izlvl (inace ima full T6 + Full Brutal + Vengefule gear from 70). + 76 Shammy + 55 Rogue... Tel - 063/7322189 ili na mail zveky@sbb.rs Cena je 300e ali za ozbiljne kupce moze svakav dogovor ali zelim da prodam acc ne da ga trade .
  2. Prodaja Gold-a ili moguca zamena golda za Gc na Xavious-u Horde side Xinata ingame ili PM ili contact na mail imgserbia@gmail.com Cena prava sitnica svaki dogovor moguc.
  3. WTS Be DK - lvl 80 - 3xHate+Savage + Deadly cload + 84 rez trinket PVE Full epic - 2xHeroes + 1 Valorues - best sigil in game - Titula Champion of Frozen W. Takodje mag 70 - and full rogue twink 19 lvl Char name - Spitfiré Acc nije atm aktivan - Prvi i Jedini vlasnik - Secret q + mail - nikad banovan niti hakovan Sve ponude na mail - yoximgorki2@hotmail.com
  4. Na accoutu imam Dk 80 lvl Full hatefull + Naxx wep i vecinu epica za badge Naxx 10 i HC Dk se zove Yôshimitzu - ako neko zeli da ga pogleda - ako vam je o komplikovano za pisanje nek ga nadje preko servera i guilda - Server Xavius horde side - guild name - Used And Abused Inace pvp personal ratio je 1810 Takodje na Acc - rogue 70 lvl + 3 twinka 19 lvl Full sredjena. Takodje nekoliko low lvl char - 50 warr,42 mag i 2nd DK - 60 lvl Acc je uplacen do 07.02.2009. Svi podatci vezani za acc su kod mene - char je spreman za transfer Za sve trazim 6.000 dinara - mada dolazi u obzir i svaka vrsta dogovora. sav info na mob - 061/1314-279 - medjutim mob mi je iskljucen do 01.02 - takodje ako vam je lakse pustite mi poruku na mail imgserbia@gmail.com Hvala Unapred.
  5. /Bump Takodje ako neko na Xaviousu zeli da menja golda za Game card ili Wotkl takodje dolazi u obzir
  6. Prodajem golde na Xaviosu - horda - zainteresovani na pm/moguc dogovor
  7. Prodajem WoW Account Povoljno . Na Accountu imam 3 lika lvl 70 a to su : Undead Warlock 70 LvL (Main)Full PVE Gear guilda radila pre patch- 2.4 Black Temple i 3/5 s3 zajedno sa oruzijem + oko 50k honor poena u steku - PVP gear 430 rez - inace malo sam igrao PVP vise sam PVE orjentiran Drugi je Orc Hunter 70 LvL Full s1 oprema sa svim Vendicatorima - Ima alch Transmute master + Enchating - izlvl iz ljubavi ali ako se neko opredeli da zeli da ga igra ima solidan pocetak Treci lik je Undead Mage 70 lvl (Main pre-TBC-a) i dalje je u gear za lvl 60 :D MC.BWl ima 375 mining/herb cist grinder Na Accountu imam jos 3 lika - sve banke :D Na warlocku magu i hunteru sobzirom da su na istom serveru imam preko 15000 golda u goldima i minimum jos 15000 golda u banci. Znaci 2 banke - Herb i Enchanting su puna matsova Takodje na Locku imam jako mnogo gear-u za sve varijante igranja - full aflli gear cap 200 hit - ili momentalno destro koji igram - ima jako mnogo potova,flaskova za raidovanje - Takodje ima epic flying - i bukvalno sve exalted reputacije Imam 2 banke - jedna je puna biljaka druga je puna enchanting materijala i treca banka je bukvalno prazan prostor okadle prodajem sve i svasta Zainteresovani neka mi salju mailove na imgserbia@gmail.com Sve ponude molicu na mail a odatle cu vam se javiti ili da se cujemo telefonom Imena mojih char su Xinata - lock Thehuntard - Hunter Zonez - mag - Tako da mozete da ih pogledate na armory-ju Takodje Prodajem gold na Xaviosu - 1000g = 500 dinara Cena Acc nije fiksa i zelim da ga prodam jer sam prestao da igram - 130e a u to ulazi i svih 15000 golda Takodje ozbiljnim kupcima mogu poslati screenshotove lock i svih banki Acc mi nije nikad hakovan ni banovan i prvi sam vlasnik.
  8. Prodajem WoW Account Povoljno . Na Accountu imam 3 lika lvl 70 a to su : Undead Warlock 70 LvL (Main)Full PVE Gear guilda radila pre patch- 2.4 Black Temple i 3/5 s3 zajedno sa oruzijem + oko 50k honor poena u steku - PVP gear 430 rez - inace malo sam igrao PVP vise sam PVE orjentiran Drugi je Orc Hunter 70 LvL Full s1 oprema sa svim Vendicatorima - Ima alch Transmute master + Enchating - izlvl iz ljubavi ali ako se neko opredeli da zeli da ga igra ima solidan pocetak Treci lik je Undead Mage 70 lvl (Main pre-TBC-a) i dalje je u gear za lvl 60 :D MC.BWl ima 375 mining/herb cist grinder Na Accountu imam jos 3 lika - sve banke :D Na warlocku magu i hunteru sobzirom da su na istom serveru imam preko 15000 golda u goldima i minimum jos 15000 golda u banci. Znaci 2 banke - Herb i Enchanting su puna matsova Takodje na Locku imam jako mnogo gear-u za sve varijante igranja - full aflli gear cap 200 hit - ili momentalno destro koji igram - ima jako mnogo potova,flaskova za raidovanje - Takodje ima epic flying - i bukvalno sve exalted reputacije Imam 2 banke - jedna je puna biljaka druga je puna enchanting materijala i treca banka je bukvalno prazan prostor okadle prodajem sve i svasta Zainteresovani neka mi salju mailove na imgserbia@gmail.com Sve ponude molicu na mail a odatle cu vam se javiti ili da se cujemo telefonom Imena mojih char su Xinata - lock Thehuntard - Hunter Zonez - mag - Tako da mozete da ih pogledate na armory-ju Takodje Prodajem gold na Xaviosu - 1000g = 500 dinara Cena Acc nije fiksa i zelim da ga prodam jer sam prestao da igram - 130e a u to ulazi i svih 15000 golda Takodje ozbiljnim kupcima mogu poslati screenshotove lock i svih banki Acc mi nije nikad hakovan ni banovan i prvi sam vlasnik.
  9. True True :D But..... Ali ima i posebna olaksica :D A to je kad sluzis civilku sa jos 4 mutanta pardon drugara koji imaju sve od Jesse Jane i Jenna Jameson.. Tako da se kolekcija od 20 dvd povecala na ..... mnogo vise.
  10. Unapred se Izvinjavam Adminu na mozda neprikladnom postu ali u pitanje je licna kolekcija Znaci na prodaju 100xDVD sa XXX filmovima - u odlicnom su stanju - ja odlazim iz zemlje i nemam nameru da ih nosim ali takodje ne zelim da ih poklonim. U obzir dolazi zamena za svasta ili 5000 din za sve.Spisak filmova (u pitanju su Divx filmovi na DVD-u) takodje mogu poslati. ponude na imgserbia@gmail.com
  11. Prodajem WoW Account Povoljno . Na Accountu imam 3 lika lvl 70 a to su : Undead Warlock 70 LvL (Main)Full PVE Gear guilda radila pre patch- 2.4 Black Temple i 3/5 s3 zajedno sa oruzijem + oko 50k honor poena u steku - PVP gear 430 rez - inace malo sam igrao PVP vise sam PVE orjentiran Drugi je Orc Hunter 70 LvL Full s1 oprema sa svim Vendicatorima - Ima alch Transmute master + Enchating - izlvl iz ljubavi ali ako se neko opredeli da zeli da ga igra ima solidan pocetak Treci lik je Undead Mage 70 lvl (Main pre-TBC-a) i dalje je u gear za lvl 60 :D MC.BWl ima 375 mining/herb cist grinder Na Accountu imam jos 3 lika - sve banke :D Na warlocku magu i hunteru sobzirom da su na istom serveru imam preko 15000 golda u goldima i minimum jos 15000 golda u banci. Znaci 2 banke - Herb i Enchanting su puna matsova Takodje na Locku imam jako mnogo gear-u za sve varijante igranja - full aflli gear cap 200 hit - ili momentalno destro koji igram - ima jako mnogo potova,flaskova za raidovanje - Takodje ima epic flying - i bukvalno sve exalted reputacije Imam 2 banke - jedna je puna biljaka druga je puna enchanting materijala i treca banka je bukvalno prazan prostor okadle prodajem sve i svasta Zainteresovani neka mi salju mailove na imgserbia@gmail.com Sve ponude molicu na mail a odatle cu vam se javiti ili da se cujemo telefonom Imena mojih char su Xinata - lock Thehuntard - Hunter Zonez - mag - Tako da mozete da ih pogledate na armory-ju Takodje Prodajem gold na Xaviosu - 1000g = 500 dinara Cena Acc nije fiksa i zelim da ga prodam jer sam prestao da igram Takodje ozbiljnim kupcima mogu poslati screenshotove lock i svih banki Acc mi nije nikad hakovan ni banovan i prvi sam vlasnik.
  12. Prodajem WoW Account Povoljno . Na Accountu imam 3 lika lvl 70 a to su : Undead Warlock 70 LvL (Main)Full PVE Gear guilda radila pre patch- 2.4 Black Temple i 3/5 s3 zajedno sa oruzijem + oko 50k honor poena u steku - PVP gear 430 rez - inace malo sam igrao PVP vise sam PVE orjentiran Drugi je Orc Hunter 70 LvL Full s1 oprema sa svim Vendicatorima - Ima alch Transmute master + Enchating - izlvl iz ljubavi ali ako se neko opredeli da zeli da ga igra ima solidan pocetak Treci lik je Undead Mage 70 lvl (Main pre-TBC-a) i dalje je u gear za lvl 60 :D MC.BWl ima 375 mining/herb cist grinder Na Accountu imam jos 3 lika - sve banke :D Na warlocku magu i hunteru sobzirom da su na istom serveru imam preko 15000 golda u goldima i minimum jos 15000 golda u banci. Znaci 2 banke - Herb i Enchanting su puna matsova Takodje na Locku imam jako mnogo gear-u za sve varijante igranja - full aflli gear cap 200 hit - ili momentalno destro koji igram - ima jako mnogo potova,flaskova za raidovanje - Takodje ima epic flying - i bukvalno sve exalted reputacije Imam 2 banke - jedna je puna biljaka druga je puna enchanting materijala i treca banka je bukvalno prazan prostor okadle prodajem sve i svasta Zainteresovani neka mi salju mailove na imgserbia@gmail.com ili PM na ovom forumu. Sve ponude molicu na mail a odatle cu vam se javiti ili da se cujemo telefonom
×
×
  • Create New...