Jump to content

mP!

The X
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mP!

  1. @pil nisam kucao nista sem noforce komandi i freq 75 ali i bez tih komandi ne radi @Anta sistem je xp prof SP2 x64 Mozda je taj tvoj drug skinuo neki noviji directx ?
  2. Imam ja jedan problem upravo mi se sada desilo kada sam instalirao windows xp 64 bita. Naime kada instaliram cs i pokusam da ga pokrenem izbaci grasku kao memory lower than 15 MB i izbaci iz cs-a. Da li zna do cega bi to moglo da bude cs je skinut sa kgb sajta i radi super na 32 bita winxp ? Zanima me da li moze da se podesi da radi na x64 posto pretostavljam da radi perfektno na visti i win7 ?
  3. Jeste tamara je HVALA 1000 puta!! Znam da mi je poznata od nekud. Glumi u Dirty sexy money najbolju ribu u seriji aka. Natalie.
  4. Ne mogu da se setim ni jednog filma (potrazio bih ja na imdb-u). Ovo je iz serije Royal Pains Pilot epizoda nema je nigde u glumackoj ekipi na imdb-u. Evo jos jedne slike :
  5. Stavio sam da se dl-uje sp3 sa ovog linka shto je voodoo_ okacio na techu, ali zanima me da li je za instalaciju sp3 sa tog linka potrebn original xp sp2 ili moze i onaj klasican "ne-original".
  6. U pravu si neksy hvala ti uspeo sam da udjem.
  7. Imam problem kada probam da udjem na server pise sledece nebitno da li je pub1 ili pub2 i da li su puni ili prazni : "You have no entry to the server ..."
  8. mP!

    Mish

    Zanima me da li neko mozda zna gde ima da se kupi g1 u bg u nekim prodavnicama btw zvao sam sve prodavnice sa itsvet-a i nijedna nema tako da ako neko zna neku prodavnicu da ima a da nije sa itsveta? I jos jedno pitanje kolika je razlika izmedju g1 i g3 u dimenzija tj. velicini , obliku itd. ?
  9. Meni radi isto lose. I ja imam problem sa adsl-om ping je tako oko 50 ali na svakih minut ping skoci na 1000 i za 3 sec se vrati na stari, nije nikakav anti-virus jer se baza ne ubdejtuje. Inace adsl 512/64 Telekom.
  10. Fake ! :D:D Bar je sabio :D
  11. Vrlo je moguce da je napajanje u pitanju ako imas neshto od pratece opreme na usb-u tipa (shtampac, skener , webcam , mobilni , mp3) izvadi iz kompa ostavi koliko vec treba i vidi da li onda zabada. Ako i tad zabada e pa nek ti je sa srecom
  12. Bela strana posebno kod cipiripi eurokrema.
  13. Mani plasticnu stavi staklenu pa udri !!! ;) Ubi dosadu ili je bar stanuj :D
  14. Moj predlog ti je da se regujes na KGB forum i odes na download sekciju i skines cs and stuff. Mislim da ce ti sve raditi kako treba nakon toga.
  15. mP!

    Problem

    Daj onda kazi te mi vi koji igrate na tft sta koristite? Sta kucate u cs ? i dali force on ili off ?
  16. mP!

    Problem

    Btw monitor je 17'' philips 170A8FS/00 i deshava mi se gore pomenuto Bilo bi sjajno kad bi mi neko reko kakva podeshavanja stavlja u cs i u nvidia setingsu na tft 17'' 5ms monitoru
  17. mP!

    Monitor

    Zanima me da li je dobro kupiti asusov monitor ? Jer sam chup da su jedni od najloshijih pa me zanima da kaze neko ko ima iskustva sa asusovim monitorima. Radi se o 17 '' monitoru 5 ms . Hvala.
  18. Kada sam imao crt monitor uvek sam stavljao v_sync na force off u nvidia drajverima kako bi mi se fps povecao na 99 ali sada kada sam uzeo nov komp i nov monitor TFT sada kada stavim v_sync na force off texture se mute/talasaju a cim vratim na force on svew radi kako treba. Force off = 99 fps Force on = 60 fps kad vratim na normal Komp je core 2 duo e2140 , 2gb ddr2 , 8500 GT , 160 gb hard.
×
×
  • Create New...