Jump to content

mP!

The X
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About mP!

  1. @pil nisam kucao nista sem noforce komandi i freq 75 ali i bez tih komandi ne radi @Anta sistem je xp prof SP2 x64 Mozda je taj tvoj drug skinuo neki noviji directx ?
  2. Imam ja jedan problem upravo mi se sada desilo kada sam instalirao windows xp 64 bita. Naime kada instaliram cs i pokusam da ga pokrenem izbaci grasku kao memory lower than 15 MB i izbaci iz cs-a. Da li zna do cega bi to moglo da bude cs je skinut sa kgb sajta i radi super na 32 bita winxp ? Zanima me da li moze da se podesi da radi na x64 posto pretostavljam da radi perfektno na visti i win7 ?
  3. Jeste tamara je HVALA 1000 puta!! Znam da mi je poznata od nekud. Glumi u Dirty sexy money najbolju ribu u seriji aka. Natalie.
  4. Ne mogu da se setim ni jednog filma (potrazio bih ja na imdb-u). Ovo je iz serije Royal Pains Pilot epizoda nema je nigde u glumackoj ekipi na imdb-u. Evo jos jedne slike :
  5. Stavio sam da se dl-uje sp3 sa ovog linka shto je voodoo_ okacio na techu, ali zanima me da li je za instalaciju sp3 sa tog linka potrebn original xp sp2 ili moze i onaj klasican "ne-original".
  6. U pravu si neksy hvala ti uspeo sam da udjem.
  7. Imam problem kada probam da udjem na server pise sledece nebitno da li je pub1 ili pub2 i da li su puni ili prazni : "You have no entry to the server ..."
  8. mP!

    Mish

    Zanima me da li neko mozda zna gde ima da se kupi g1 u bg u nekim prodavnicama btw zvao sam sve prodavnice sa itsvet-a i nijedna nema tako da ako neko zna neku prodavnicu da ima a da nije sa itsveta? I jos jedno pitanje kolika je razlika izmedju g1 i g3 u dimenzija tj. velicini , obliku itd. ?
  9. Meni radi isto lose. I ja imam problem sa adsl-om ping je tako oko 50 ali na svakih minut ping skoci na 1000 i za 3 sec se vrati na stari, nije nikakav anti-virus jer se baza ne ubdejtuje. Inace adsl 512/64 Telekom.
  10. Fake ! :D:D Bar je sabio :D
  11. Vrlo je moguce da je napajanje u pitanju ako imas neshto od pratece opreme na usb-u tipa (shtampac, skener , webcam , mobilni , mp3) izvadi iz kompa ostavi koliko vec treba i vidi da li onda zabada. Ako i tad zabada e pa nek ti je sa srecom
  12. Bela strana posebno kod cipiripi eurokrema.
×
×
  • Create New...