Jump to content

trademark

The X
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by trademark

  1. vi pored Chrome-a koristite Firefox? o_O
  2. Juce, clanovi internet zajednice “4chan” i drugih mreza, hakovali su YouTube, koristeci ranjivost komentara u okviru samog sajta. Ovaj hack je upotrebljen na velikom broju klipova, ali najveci broj je pogodio pesme teen pop idola “Justin Bieber-a”.
  3. Stvar je u tome sto mi ostale igre ne kucaju, a daleko su zahtevnije nego WoW (Fallout 3 recimo). Na WoW officijelnim forumima nisam nasao na resenje, al` sam naso na masu ljudi koja se suocava sa istim problemom. Kartica se ne pregreva u principu i funkcionise na svojoj prosecnoj temperaturi, tako da sam to proveravao. Procesor takodje. Mrzelo me je da opet pisem ceo post ispocetka pa sam copy/paste, tako da izvinite na englesko. Sad zanima me sta je to -opengl? HD je Western Digital od 500gb. Kompjuter je manje od mesec dana star.
  4. Problem is quite wierd since i can not determine the source of it. My computer is less than one month old. Machine components are as follows: 1. AMD Phenom 9750 Quad-Core Processor 2.40 Ghz 2. Msi MB Platinum Edition 3. Asus EAH 4850 series 4. 2x2gb Kingstone Memory DDR 2 Hyper X That's the basics of my machine. If you need more data about it, i will update it. The core of the problem is that my computer crashes, sound goes off and i can't move my mouse nor my computer responds to keyboard commands. To put it simple, my computer freezes. There is also no pattern of this, except that i noticed it happens in Nagrand quite often. Sometimes it can happen several times in a row, sometimes it doesn't happen for days. Since i'm raiding player crashes in the midlle of encountre aren't tolerable. I must add, that game works on maxed detailes without any problems whatsoever. It's on max FPS (around 75) and there is no indicitaion it will crash. It just happens, without prior warning. I was reading FAQ's and tried most of the stuff, but can't find the proper solution since i allready reinstalled my OS and WoW with it all together. (Format, defragment etc) Seemingly it cleared problem, but crashes came back after 2 days. I also must add that when it began i immediatly brought my computer to my salesman and gave him to fix it, but he said everything is okay with computer. He was looped entire night in 3d studio max for checking the performance, and didn't crash single time during that period. Also wan't to add thatt my OS is Windows Vista. If you inquire any more data about problem i will answer asap. Tnx in advance and best regards.
  5. Pa ako nudis strasno malo para (jer trazis strasno jeftin account) kako mislis da ce nekome propasti pare? Svi zele svoje likove da utope za sto vise, nekako mi se ne slaze logika ovog tvog poslednjeg posta :) A lvlovanje samo po sebi nije jeftino, spremi se da izdvojis prilicnu svoticu za svog lika. A to je minimum nekih 50ak evra, pa da je i najgora kesa :)
  6. Matori i ja sam zainteresovan. Dodaj me na msn-u: djordjevitj_bojan@hotmail.com
  7. Sa jednom karticom mozete najvise 3 account-a da uplacujete. Ako nekome uplatite 4ti, Blizzard ce tom prilikom zamrznuti taj Acc dok ne ustanovi identitete vlasnika i vlasnika kartice, znaci samo nevolja...
  8. javi mi se na msn, pa cemo proveriti
  9. Svi zainteresovani koji zele da prodaju svoje likove po korektnoj ceni mogu da mi se obrate na msn: djordjevitj_bojan@hotmail.com Da biste mogli da prodate acc, morate da ispunjavate nekoliko uslova: 1) Da posedujete sav potreban info za account sto znaci: SQ i SA, CD Key 2) Da payment method na account-u nije ubagovan, sto znaci da i dalje moze da se koristi kreditna kartica za transfer lika sa jednog accounta na drugi 3) Da ste originalni vlasnik ili da posedujete screen shot ID-a Prednost ljudima koji imaju Iteme od Vrednosti kao sto su: Bear Mount Warglaive-ovi S3 titula Arena Mountovi iz bilo koje sezone Dakle, mozete mi se obratiti na MSN-u, za dalje dogovore. Prednost za ljude iz Beograda i/ili one koji bi se iscimali do Beograda.
  10. mogu da nadjem kupca za tvog paladina ako si zainteresovan obrati mi se na djordjevitj_bojan@hotmail.com
  11. a poenta je da ja cekam igru koja ce da bude bolja od wow-a kako bi trziste MMO igara samo po sebi bilo kompetitivnije, ako je to warhammer, onda cool, cuo sam da su ga lepo odradili, al` da 90% igraca igra chaos, pa su napravili disbalans u igri... u principu sto vise mmo-a, to su svi oni skupa bolji, ideje se prelivaju, tuku se za igrace, na razne nacine... Lose je imati monopolistu u ovom slucaju blizzard i to je to, tako da full support treba dati svakoj igri koja vredi...
  12. 061 161 7 882 javi da se dogovorimo, lvlujem povoljno
  13. Znaci fond od 100 eura. Za sve detalje me pozovite na 061 161 7 882. Iskljucivo neko ko je iz Beograda ili neko ko zeli da se iscima do Beograda. U obzir dolaze samo prvi vlasnici sa svom potrebnom dokumentacijom. Neophodno je da je lvl 70, gear nebitan.
  14. Warrior je prodat, hvala svima na ponudama kupio bih rogue-a UD Horde-a PCT up. Nudim 80 evra za full s1, do 100 evra max, ako ima nesto jaci gear. djordjevitj_bojan@hotmail.com mi je MSN acc.
  15. Current bid 250 evra, ponuda vazi do 6og marta. Buyout 400eu.
  16. I taj neko opasno ne zna engleski
  17. Current bid 200 evra, ponuda vazi jos naredne dve nedelje. Buyout 400.
  18. LVL 70 Orc Warrior Sylvanas, Swarovski titula: Conqueror Full Vengfull(i shoulderi), Vengfull Sword+Stormherald Full epic gemovi iz pvp-a, jewelcrafting-a i black templa. Takodje je full vindicator, sa svim enchantima. Od trinketa ima grulov trinket, pvp trinket, pvp batllemaster's i crit trinket iz BM-a. Od tenking itema ima full t4 i sve karazan epice i dosta dps t4 delova i jos neke random zajebancije. Profesije Black Smithing i Jewelcrafting Ima epic flying mounta. Transferable je. Uz account dobijate i kutije i od TBC-a i obicnog wow-a i promenu secret questiona i email-a. Account je aktivan jos mesec i po dana. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Swarovski Ponude saljite na djordjevitj_bojan@yahoo.com ili me mozete kontaktirati na telefon 061 161 7 882
  19. Da bumpujem jos jednom sorry onima koji citaju ovo drugi put: Prodajem Orc Warriora lvl 70 Tank Gear - Full t4, full Kharazan epici, Gruulov shield, Cizme iz SSC-a i ring od Morogrima. Fury Gear - Par t4 itema, 200 hit rateinga, lvl 2 mace main hand, merciless off hand. PvP Gear - Full merciless Stormherald, Red belt of battle, sve pvp Epice I black temple gemovi. 2k golda na accountu. Sacuvano ima 75k honora i u steku 6 pvp gemova(od svakog po 2, i za trecu i za 4tu sezonu), 5k arena poena, tako da je spreman u potpunosti za jaku kompetenciju u sledecoj sezoni. Od rankova ima Conqueror, Champion of Naruu. Od profesija ima BlackSmithing 375/375 i Jewelcrafting. U jewelcraftingu ima skoro sve recepte, one koje nisam uzeo uglavnom nisu profitabilni. Odlican nacin za grindanje, a da se ni ne izadje iz grada ;) Preko JC-a ima 12 crit rateing, 18 stamina i 24 ap gemove. Od reputacijama je sa svim TBC heroic instancama exalted ili skoro exalted. (mislim da nije sa lower city) Altovi: Warlock lvl 40, Hunter lvl 43. Lik je otvoren za transfer. Zainteresovani nek mi se jave na telefon 063 89 89 193 i 061-161-7882 za podatke, da bih dao link na armoriju. 250 eu bid, 400 eu bo. Moguca zamena, u zavisnosti od geara. Uz lika cete dobiti promenu licnih informacija, promenu secret questina i par game cardova unazad. Sa sve original kutijom orignalnog wow-a i tbc-a. Link na armory-iju: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Swarovski
  20. Akonto orc warriora sa Stormheraldom, zeleo bih da dopunim jos jedan broj telefona na koji me mozete kontaktirati, lakse nego na prethodni 061/161 7882
  21. Prodajem Orc Warriora lvl 70 Tank Gear - Full t4, full Kharazan epici, Gruulov shield, Cizme iz SSC-a i ring od Morogrima. Fury Gear - Par t4 itema, 200 hit rateinga, lvl 2 mace main hand, merciless off hand. PvP Gear - Full merciless Stormherald, Red belt of battle, sve pvp Epice I black temple gemovi. 2k golda na accountu. Sacuvano ima 75k honora i u steku 6 pvp gemova(od svakog po 2, i za trecu i za 4tu sezonu), 5k arena poena, tako da je spreman u potpunosti za jaku kompetenciju u sledecoj sezoni. Od rankova ima Conqueror, Champion of Naruu. Od profesija ima BlackSmithing 375/375 i Jewelcrafting. U jewelcraftingu ima skoro sve recepte, one koje nisam uzeo uglavnom nisu profitabilni. Odlican nacin za grindanje, a da se ni ne izadje iz grada ;) Preko JC-a ima 12 crit rateing, 18 stamina i 24 ap gemove. Od reputacijama je sa svim TBC heroic instancama exalted ili skoro exalted. (mislim da nije sa lower city) Altovi: Warlock lvl 40, Hunter lvl 43. Lik je otvoren za transfer. Zainteresovani nek mi se jave na telefon 063 89 89 193 za podatke, da bih dao link na armoriju. Minimalna ponuda 400 eu uz zamenu, bez zamene i vise. Uz lika cete dobiti promenu licnih informacija, promenu secret questina i par game cardova unazad. Sa sve original kutijom orignalnog wow-a i tbc-a.
×
×
  • Create New...