Jump to content

Feno

The X
  • Posts

    1,912
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Feno

  1. Pozdrav, 

    Jel moze neko u recenici-dve da mi kaze zasto payoneer umesto neke banke kod nas? Ukratko, dobijao bih uplatu na jednom od freelance sajtova sa kog treba da povucem pare na svoj privatni racun. Na tom sajtu bih bio placan nedeljno pa tako i mogu da povlacim novac (ili mogu mesecno ako ima beneficija u tome) 

    Sta me zanima je:

    Dal drzava moze da mi oporezuje privatni racun, i po kom osnovu mater im? 

    Sta da proverim kad biram banku (provizija po transakciju, provizija po kolicini novca, broju transakcija, dal je fiksno ili procentualno...) 

    Dal Payoneer uzima proviziju po transakciji (pored onog godisnjeg iznosa)? 

    Hvala! 

  2. Igra je u final beti do 17. juna, do tada imate pristup serverima zbog foundersa sa kojim dolaze jos i 2k golda (rl money currency kojim mozete da kupite silver (ingame currency), 30 dana premium statusa).

    E sad, u beti sam potrosio ~200golda i ceo premium status (generalno daje bonuse na kill, silver, tax, harvestin yield) ali kad igra ode u release, pada naravno server vajp i dobijate ponovo 2k golda i 30 dana premium statusa na PRVOM liku koga napravite. Ono sto je sjajno je sto premium status mozete uzeti i goldom i silverom, ali to je vec odstupanje od teme.

    Imate jednog chara, tier V priesta koji je gatherer, ako znaci ista. :)

     

     Cena foundersa je 30 dolara na oficijalnom, ja dajem za 2800 dindzi, nisam menjao ni mail ni pass, verujem da postoji opcija.

    Razlog: nemam i necu imati toliko vremena za igranje

  3. I just want to start by saying I enjoying playing Tassadar even before the PTR started on him. I have him on level 20 on my main account and i'm still playing him on my other accounts (: 
    Those of you that might know me by:
    bestTassadar
    shieldmaster
    JediTassadar

    Also know me by tass and tracer combo becuase I play with tracers only since I enjoy the combo. I'm going to break down tree here what we have now and future updates for tassadar which is base on hes shields and support range role.

    The normal build for him now till the patch hits us
    ===================================================================
    ===================================================================
    Conjurer's Pursuit
    Quest: Gathering Regeneration Globes increases your Mana Regeneration by 0.102 per second, up to 2.538 per second.
    Reward: After gathering 25 Globes, also increase your maximum Mana by 100.

    Leeching Plasma
    While Plasma Shield is active, 30% of the target's Basic Attack damage against the primary target is returned as Health.

    Khala's Embrace
    If Plasma Shield expires, 50% of the Shield remains indefinitely. This effect does not stack.

    Force Wall
    Create a wall that blocks all units from moving through it for 2.5 seconds.

    Prescience
    Dimensional Shift will automatically activate when you fall below 15% Health. This effect has a separate 45 second cooldown.

    Evasive Shielding
    The target of your Plasma Shield also gains 25% Movement Speed for 5 seconds.

    Storm Shield
    Activate to give all nearby allied Heroes a Shield for 20% of their max Health for 3 seconds.
    ===================================================================
    ===================================================================
    Now the PTR (still testing build) for support role

    Khayadarin Resonance
    Quest: Regeneration Globes grant an additional 50% Mana
    Reward: After clollecting 20 Regeneration Globes Plasma Shield retains 50% of its value after it expires.
    Reward: After collecting 40 Regeneration Globes Plasma Shield persists indefinitely (%100)

    Khala's Embrace
    Increase the life steal of Plasma Shield to 40%

    Mental Aruity
    Quest: Each takedowns earned lowers the cooldown of Oracle by 3 seconds, to a maximus of 15 seconds
    Reward: Upon getting 5 Takedowns, the sight range of oracle is increasedby 50%

    Force Wall 
    Creat a wall that blocks all unit from moving throuogh it for 2.5 seconds, Passive increase the slow amount of distortion beam to 30%

    Adun's Wisdom
    While Oracle is active, Basic abilities cooldown 50% faster

    Phase Disruption 
    Enemy heroes being hit by psionic storm have their Phsical armor reduced by 25, casuing them to take 25% more damage from basic Attacks

    Force Barrier
    Force range is increased by 100% and its cooldown is reduced by 6 seconds 

    I like this build the only problem I have with this build is, its mana hungry before we were able to spam shield and give our allies 50% shields to fix this problem give us the old mana sustain in Conjurer's Pursuit talent.
    or make it once we get 20 orbs we get mana sustain Regeneration 2.5 sec
    Khayadarin Resonance
    (Regeneration Globes grant an additional 50% Mana) don't give us this I rather have mana sustain Regeneration.
    I can see with this build stealthy players will have hard time going up with tassadar. It took me 18mins just to farm 40 globes for 100% shield which is coming to our late game wins 18-20min is the game wins really.

    Khala's Celerity
    (Plasma Shield also grants 25% Movement speed for 5 seconds)
    compare to what we have now Evasive Shielding does the same since it synergize with the Plasma Shield 5 sec cooldown, if you can increase this cooldown for Khala's Celerity to 8 sec it will be paired that is all. 
    Also on the side note he has less survival ability which does not make sense we already have Lt. Morales that has 2 talents to heal her and give her mana? 
    Hes auto attack don't heal him much. Hes Dimensional warp use to heal him hes got less survival ability now.

    Overall i'm happy with the build and great job guys @Blizzard Entertainment

    Generalno lik je prilicno zadovoljan. Ja koji slabo igram tassa a kao main healer se radujem ovome. I znam da ovo moze da bude neki potpuni njub koji prica na sva zvona, ali ae, verujem mu. Videcemo

  4. Sta znam, ovaj mali plavi, Kenya (?) mnogo brate zna za svojih 11 godina, cak je preuzeo inicijativu naspram Satoru-a. Negde oko 4te epizode sam bio u fazonu, ok i on je rivajvalovao i zna da ovaj isto "skace" kroz vreme pa ce oni tu nesto zajedno da sprcaju ubicu. Medjutim samo je prepametan, previse primecuje za svoju dob. Ali kazem, provuce se to nekako.

    Drugo, cela razrada je u stvari nedovoljna. Te cetiri epizode su odlicno realizovane, ostatak je zbrzan, serviran kao prazan pasulj u jevtinim kantinama. Kraj, ajde i nije toliko gadan obzirom da se sve zbilo dok je on jos bio klinac, tako da nije ostalo nista drugo nego da se suoci sa negativcem kad se probudi. Ali to kako je on znao da ce na krovu da se sve izdesava kako se izdesavalo...taj koncept forsiranja izvedbe savrsenog a opet malo-verovatno-da-ce-uspeti, master plana kako da doskoci nedoskocivom negativcu mi je bio zanimljiv kad sam bio mladji, sad sam bio u "ma dajte nesto novo, pravite mange/anime preko 30 godina". Mada prestrog sam, umeju oni to i ogavnije da urade. :) 

    Pocetak je sjajan ali opada kvalitet od sredine ka kraju. Recimo nek' je pocetak 9/10 do poslednje epizode se spusta na nekih jakih 6.5 ili 7. 

     

  5. Plitko...

    Kao i u vecini serija od 12 epizoda i ovde se desilo isto, fino otvaranje, lepa razrada i onda BAM! kraj. A u ovakvoj temi to je bas steta. Prosto fali dosta toga da bude odlicno, ovako je samo interesantna ideja. Jedan od rivjuova pocinje sa "Kids those age simply don't think that way..." i to jeste tako, premladi klinci su puni iskustva, prepametnih zakljucaka, ne ponasaju se shodno godinama, nesto poput 20th century boys. To definitivno na mahove smeta, ali ako ste fleksibilni zazmuricete na jedno oko. Erased nije nesto sto ce vas oduvati, i ne ocekujte vise od proseka punim rupa koji ako nista, ima zanimljiv setting, uvod i razradu. 

  6. Boku dake ga inai machi ili Erased.

    12 epizoda adaptiranog stripa. Keywords su butterfly effect, timetravel, timeloop. Za ljude koji vole tu tematiku siguran sam da ce uzivati. Kad kazem siguran, mislim na konto prve tri epizode koje sam odgledao, ali eto, tu sam. Ako bih ga poredio sa necim bio bi to koktel Steins gatea, narativnog govora iz death notea, eventualno komad Baccanoa. Dajte mu sansu definitivno. Vracam se posle ostatka materijala sa zakljuckom i overall ocenom.

  7. Laki, all eyes on you.

    Zanimljiva stvar je sto za razliku od owa ovde nema jumpa sa heroja na drugog tokom partije. Meni je to u neku ruku bolji sistem, jer tamo dok pojuris kakav je comp kod tebe, sta fali, ko je swapovao klasu... Verujem da ima i pluseva jer kao, mozes da izvuces partiju iz haosa, ali to mi je od bete ostalo kao nesto sto mi se nije dopalo.

    U Paladinima se kompenzuje izborom decka i kupovinom karata tokom partije.

  8. Dodao bih samo da nakon svakog levela heroja, dakle njegovog levela dobijamo po 500g, a na svaki level accounta dobijamo chest u kojima su karte/skinovi. Uglavnom karte. Trenutno sedim na 50k golda, imam sve osim Makoe jer nisam nesto tenk oriented, a igram do 6-7 aprtija dnevno. Dakle grind ka otkljucavanju heroja maltene ne postoji jer zaista se brzo nagomila ta planina zlata koja trenutno nicemu ne sluzi (osim skinova koji su verovali ili ne SAMO druga boja, uglavnom). Sto se kopije tice... igre ovog tipa, mehanicki nemaju preterano mnogo fleksibilnosti i izbora heroja/skillova a da to valja i lici na nesto. A i nemojmo izbaciti lore, jer zasto bi debeli patuljak bio hiler kad mu inzenjering cuci bas dobrano. Pre bih rekao Hirezova vizija ove tematike nego kopija. Uostalom, Global Agenda.

     

    Gejmplej mi ne smeta ali daleko da je savrsen, ima jos da se radi na tome. Svakako interesantna zabava, i dalje.

    Upadajte!

  9. https://www.paladins.com/

     

    Nova Hi Rez-ova FPS team pucacina za koju se verovatno vec i zna. OB je trenutno aktuelna, sto je i neki soft release cini mi se. Dosta slicna OW-u, kopija, ripoff kako god vam je milo, sa jednom razlikom-svaki heroj ima svoj set karata kojim builduje loadout, nesto slicno battlerite-u npr, normal, rare, epic, legendary strenght karte koja budzi armor, movement, mounting, ult itd, itd. To je druga prica. Dosta interesantan sistem. Gameplay je fin, tecan, prilicno je sve pregledno i fercera kako valja. U storeu se nalazi kozmetika koju kasnije nadam se nece zameniti nista vise od toga. Bacite oko i nick pa da se igramo zajedno! Trenutno postoji podosta promocija, dele kodove za skinove, mountove (da ima i toga), dva heroja...

    Link ka redditu gde je sve to kompajlovano:

    https://www.reddit.com/r/Paladins/comments/53ydmv/skin_codes_compilation_for_922924/

     

     

×
×
  • Create New...