t1moth1 Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 17 oktobra se pusta u prodaju a ocekuje se bolji AI odbrane i mnogo toga a turnir cu organizovati mesec dana posle u jednoj igraonici ufur ce biti 500 din. bice mnostvo nagrada u vidu novca i robnih nagrada bice propraceno i putem medija jer moramo srusiti BAG FIFUUUUUUUU ziveo PES jedan jedini ne nad-j..... !!!! Quote E SHKEM1 NE RADE MU MIS KAO KOD KUCE NE MOZE DA IGRA,AKO MOZES DA MU INSTALIRAS DRAJVERE.... PA NEKA MU MAMA INSTALIRA DRAJVERE !!! -komentar turnira u evolutionu 8)... S C O T L A N D F O R E V E R !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Joooooooj bas sam se napal'la! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANI Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Jedva cekam, po meni najbolja nogometna simulacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 FIFA igrachi su besmrtni :) P.S. GL & HF sa PES-om !!! Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Demo bi trebalo vecheras,ili sutra da se pojavi... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joko_ Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Cekam taj demo....tresem se :D ..pa da vam kazem sta ne valja...u PES-u..posto uvek imate primedbe na fifu :PPPPP Daj boze da naprave nesto od PES-a ove god.. ! ! ! Quote www.tabrate.com visit us :) LET'S PLAY FOOTBALL ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 napravili su nesto od pesa kad su ga napravili `97 od tada slede samo poboljshanja neprestana i igrarija do besvesti:) samo nek poprave ocene, bicu zadovoljan, da mi tiram vishe ne bude kralj odbrane a ronaldo kralj napada, a fabregas i vanpersi ko koroman i trajkovic Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Bas mi je drago vise jednom da izadje PES 9 , samo da ne bude ocaj kao 8-mica. ha ha na moj rodjendan izlazi PES jupiiiii ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 2 oktobar , izlazi demo,pa cemo da vidimo na shta lichi to... u demo ce biti multyplayer mod,real,barsa,liverpul,man utd... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 drugari ko hoce da skine demo,evo direct DL-a ftp://ftp.4players.de/pub/pc/pes2009/4PES2009DEMO.exe Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 i kakav je demo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Meni se svidja, AI je dosta promenjen na bolje, golmani odlichni, treba malo vremena da se naviknesh na pasove,shuteve, i tako... u sushtini mnogo,mnogo bolji od 2008ice... (barem meni) Stari link ne radi, evo novi filefront http://files.filefront.com/PES2009+DEMOexe...;/fileinfo.html Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 I ja sam skinuo, stvarno je mnogo bolje od onog sranja 2008. Svidja mi se interfejs mnogo je bolji nego prosli, takodje je zanimljiv onaj legend mode, jedva cekam full igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 skinuo, isprobaću danas gajbi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 ja jutros skinuo to instalirao i izbacivao neki error da missuje neki fajl :( nbt zanimljivije je ovako ;) btw, meni je pes2008 bio ok na ps3, na kompu nikad nisam ni video ...jedva cekam da probama onaj mod gde pravis karijeru jednom igracu :) sve u svemu jedva cekam a vi sise sto igrate demo bacite koji scrn ako ne mozete vec da frapsujete malo :O Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Znaci ako opet za pc verziju prebace sa jebenog XBOXA360 onda cu komotno da se samoubijem . Treba sa sonija da prebace pes na pc tako je uvek bilo najbolje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 interesantno je sto mi je osmica seckala na 800 med, a devetka radi na 1024 high ko bombona, da ocu, mogao bih jos vecu rezu da stavim. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ne znam dok ne izadje full verzija , ovo sada sto sam igrao samo mi oci naparilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 dobar je ovaj pes ... tako je trebao 2008 da izgleda da ga nisu usrali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 mnogo mi se svidja ono sto su do sada uradili, osecam da ce biti vrh bate Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 i meni se sviđa što je malo sporije, ja uvek više volim kad je simulacija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 (edited) Ima nesto sto sam stavio kao za monitor wide mod znaci ne da je preglednije tri puta jedno :) Edited October 4, 2008 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 fixeve za sve rezolucije imate na www.evo-web.co.uk Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
F@ke® Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 PES ko PES ... Isto sranje ... samo sto ne mozes da das gol sa 20-30 metara tako lako kao na proslom e to mi se svidja ali ostalo ..... da ne komentarisem .... nadam se da ce ga jos malo izmeniti da full verzija izadje malo bolja ..... Svaka cast care na trudu sto oces da srusis FIFU ali taj trik jos nije izvaljen .... GL & HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts