nesco Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) Izgleda da je opet pao server za autentifikaciju... ako ste on line nemojte da izlazite nikako [:(!] [:(!] + 2 min edit ipak je proradilo, ali je server down (burning legion) Edited August 31, 2005 by nesco Quote Corto shaman at Eight Peaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 lol, obozavam Blizzard! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) ma lagovi su kao sredice sad... radimo onyxiu i u sredini druge faze svi zakucaju... i posle minut dva groblje... Edited September 2, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ajde da su samo lagovi, nego polovina servera je totalno down, kao i u sredu naveche...ali dobro ovaj put su bar obavestili da se server gasi, i to cak deset minuta pre nego sto su ga oborili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junacina Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Hmm ako niste primetili zadnja dva dana lag je bio ocajan na serverima koji su pali pre neki dan, a to meni izgleda da im je zveknuo neki server onako dobrano :) i da su nazalost pokrenuli dragonmaw,dunemaul itd sve na jednom racunaru sto je kao rezultat dalo lose performase :( no dobro neko se i omastio :) pa sam ubio solo warriora 7 lvl-a veceg od mene :) i jos je mene pajser chargeovao ;) Tako da ono sto se meni cini blizzard je nabavio hardver ;) sada moraju da prekopiraju bazu podataka :) na novi hardver :) i onda ce da sve funkcionise besprekorno ;) Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Tako da ono sto se meni cini blizzard je nabavio hardver ;) ← Jeste, nabavili su jos dve 486-ice i tri c64... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 nestalo 286-ica i 386-ica pa su bili primorani da uzmu 486 Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junacina Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 :) vidi se da nema mnogo programera medju vama :) zato i pricate tako :) Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ajde da su samo lagovi, nego polovina servera je totalno down, kao i u sredu naveche...ali dobro ovaj put su bar obavestili da se server gasi, i to cak deset minuta pre nego sto su ga oborili ← Na Dunemaul je isla prvo poruka na engleskom a onda posle koji minut i na nemackom, valjda za svaki slucaj Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 :) vidi se da nema mnogo programera medju vama :) zato i pricate tako :) ← Shto? Jesi ti to nekad programirao na c64, pa mislis da je WOW prezahtevan za tu mashinu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 tjeee Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 nestalo 286-ica i 386-ica pa su bili primorani da uzmu 486 ← sad ce zbog ogromnih izdataka dici pretplatu na 20 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) E voleo bih i to da vidim..... p.s. I ja sam primetio da dosta vise laguje nego inace,ali sam pretpostavio da je do mene Ali izgleda da je jos ljudi imalo problema jer su samo nesto kukali :) Edited September 2, 2005 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts