ZOLA Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Zeni ortakinja poslala poruku (sa attachmentom) i ona je otvori na kompu kod kuce. Ulogovana u svoj fb na chrome-u. I zarazi se i moj FB nalog ulogovan na mozzili na istom kompu. I krene da salje poruke sa virusom dalje naravno. Ja na poslu odlepim jer mi nije jasno kako sam ovde mogao da dobijem virus, ne posecujem rizicne sajtove, nemam aplikacije na fb, znam sta otvaram itd. Promeni pass, posalji svima poruke da ne otvaraju, googlaj sta dalje, anti virus brzo da skenira. I nazovem nju da je pitam da slucajno nesto nije cackala jer mi ne ide u glavu kako sam ja ovde mogao da pokupim i ona kao "ma da poslala mi drugarica poruku, nisam mogla da otvorim". Prezubcio sam. Sad se samo nerviram, ne znam da li da menjam sifre na svemu ili je dovoljno sto sam resio ovu na fb i sto je prestao da funkcionise :/ Any ideas? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Meni su ispamirali ovo danas dosta puta, nisam otvorio, mozda je ovo taj virus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Meni su ispamirali ovo danas dosta puta, nisam otvorio, mozda je ovo taj virus? Upravo taj Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Menjaj sve. Sve. Predostroznosti radi ili je stvarno neophodno, odnosno sve kompromituje? Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 ne znam šta tačno da radiš jer nisam pokušavao da otvorim tu poruku (a stigla mi je od jsj+jbj ribe!) ali instaliraj ženi adblock plus, to je danas bukvalno važnije od antivirusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 25, 2014 Author Report Share Posted March 25, 2014 Dovoljno je da se promeni password na fb, obrise iz C:/temp i ocistis komp anti virusom. Bar tako kazu sajtovi koji se bave time :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts